Arabia Saudită învinge Argentina și produce șocul startului de Mondial! Probleme mari în defensiva „pumelor”

Arabia Saudită învinge Argentina și produce șocul startului de Mondial! Probleme mari în defensiva „pumelor”
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Adam Davy

Arabia Saudită a învins-o cu 2-1 pe Argentina, marți, în prima etapă a Grupei C de la Cupa Mondială, și a produs surpriza debutului de turneu, având în vedere că selecționata „pumelor” se numără printre pretendentele la trofeu.

Argentina, învinsă de Arabia Saudită în primul lor meci de la Cupa Mondială din Qatar

Argentina, campioana en-titre a Americii de Sud, a început bine partida și părea că se îndreaptă spre o victorie facilă, reușind să deschidă scorul încă din minutul 10, când Leo Messi a transformat un penalty acordat destul de ușor de „centralul” partidei. „Pumele” au fost la un pas să își majoreze avantajul în minutul 29, însă golul înscris de Lautaro Martinez a fost anulat pe motiv de offside.

Selecționata „albiceleste” a cedat treptat mijlocul terenului, iar Al Shehri a egalat pentru saudiți în minutul 48. Arabia Saudită a dat lovitura șase minute mai târziu, când Al Dawsari a finalizat providențial din marginea careului de 16 metri.

Argentina era, ca aproape întotdeauna, nominalizată printre favoritele la trofeu, mai ales că turneul final din Qatar reprezintă, cel mai probabil, ultima șansă a lui Leo Messi de a cuceri singurul mare trofeu care îi lipsește din vistierie, Cupa Mondială. „Pumele” sunt acum pe ultima poziție într-o grupă în care liderul surpriză este Arabia Saudită și din care mai fac parte Polonia și Mexic.

Polonia și Mexic vor intra în scenă tot marți, de la ora 18. Tot astăzi se mai joacă partidele dintre Danemarca și Tunisia (ora 15), respectiv Franța, campioana mondială în exercițiu, și Australia (ora 21).

Urmăriți B1TV.ro și pe