Ediție specială ”360 de grade”: În luna martie se întețește lupta dintre bine și rău (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: În luna martie se întețește lupta dintre bine și rău (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi Ingrid Baciu, terapeut, preot Antim David, Lucrețiu Tudoroiu, editor, și Sorin Dinea, inginer despre luna martie, care este cunoscută în tradiția populară ca o perioadă în care răul are putere mai mare asupra noastră. Sub semnul magiei sau nu, este indicat să luăm măsuri pentru a învinge aceste energii, pentru a nu fi victimele părții negative, pentru a primi puterea eliberatoare a forței binelui.

”Perioada aceasta este una de luptă mai crâncenă pentru că, în general, creștinii caută în această perioadă să se lupte mai mult cu răul, să se curețe de păcate prin taina Sfintei Spovedanii și a Împărșaniei și să caute mai mult lumina Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Atunci când omul îl caută pe Dumnezeu, fără îndoială că diavolul se opune și începe bătălia. Pe cât este de simplu, pe atât este de complicat din punct de vedere duhovnicesc. Se simte această lucrare a răului mai mult, atunci când vrei cu adevărat să slujești lui Dumnezeu”, a explicat preot Antim David.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
08:41 - Detaliul din relația Ginei Pistol cu Smiley pe care părinții lor l-au aflat de la televizor: A fost foarte urât
08:34 - Cine este, în realitate, băiatul de la SuperStar (Pro TV), cu chitara cu corzile rupte, care i-a făcut pe jurați să plângă
08:32 - Hamas a divulgat informații personale despre viitorul șef al contraspionajului israelian, demers ilegal în Israel. Palestinienii l-au pus pe R., următorul director Shin Bet, pe „lista celor căutați”
08:03 - Ministrul Agriculturii demisionează. Adrian Oros: Pentru premierul Florin Cîțu, agricultura și industria alimentară nu au fost niciodată priorități / Nu există suficientă determinare pentru eradicarea pieței negre
08:00 - Noua conducere a Partidului Național Liberal se reunește, astăzi, în prima ședință a Biroului Executiv. Ar urma să fie discutată șefia Camerei Deputaților (VIDEO)
07:46 - Curtea Constituțională anunță astăzi dacă moțiunea de cenzură a USR și AUR poate ajunge sau nu la vot în Parlament (VIDEO)
07:24 - Începe vaccinarea cu a treia doză anti-COVID. Se vor administra doar seruri pe bază de ARN Mesager
23:56 - Dezastru la Dinamo. „Câinii”, umiliți cu 5-0 de CS U Craiova
23:55 - Nicuşor Dan: Nu există un singur indicator unde Bucureştiul să fie mai rău decât în administraţia Gabrielei Firea / Noua Comisie de Urbanism, alcătuită din profesionişti, oameni care nu au făcut porcării (VIDEO)
23:49 - ANCOM: Tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de rețea, în consultare publică