Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce reprezintă și cum dizolvăm karma negativă

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce reprezintă și cum dizolvăm karma negativă

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii 360 de grade despre ce reprezintă karma. Invitații săi speciali au fost Eugen Mîrtz și Eu Eugen Bârgăoanu.

“Astă seară vom vorbi despre planurile subtile ale evoluției noastre ca oameni. Ce reprezinta karma, cum functioneaza? Este karma doar negativa? Venim cu ea din alte vieți, o ducem si in alte vieti sau platim totul aici, pe ce principii ne reincarnam, liber-arbitru si destin/predeterminare, cum dizolvam karma negativa?”, a declarat Alina Bădic la începutul emisiunii.

Citește și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Omului îi e dat să aibă acces la elemente din viitor. Cum putem afla informații despre ce urmează să se întâmple

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Ce reprezintă Karma

Eugen Mîrtz a explicat în ce constă mai exact noțiunea de karmă:

“Cred că faptul că acest subiect, concept sau cuvânt karmă a devenit un clișeu este mai degrabă un lucru bun decât un lucru rău. La ora actuală este foarte bine că toată lumea a devenit conștientă de această lege a karmei care este cea mai importantă lege a universului. Creația are loc în două faze mari. Prima parte este creația pură, se creează partea înaltă a Universului care îl va ajuta pe Dumnezeu mai târziu gestioneze manifestarea.

Aici în această etapă sunt creați îngerii, arhanghelii, puterile cerești. După care urmează creația impură în care apărem și noi oamenii. Între acestea două, Dumnezeu generează Karma. Este ca un fel de cont personal care se atașează fiecărei persoane în parte”, a precizat  Eugen Mîrtz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni