Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Cum putem respinge atacurile energetice

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Cum putem respinge atacurile energetice
Horoscop Alina Bădic pentru zodia Vărsător 2022. Care va fi marele obstacol între dumneavoastră şi succes

Alina Bădic a discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele pe care le putem folosi pentru a respinge atacurile energetice.

Invitații ei au fost Ingrid Baciu, Lucrețiu Tudoroiu, Eugen Mirtz și Eugen Bîrgăoanu.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 3 – 9 iulie 2022. Gemenii au o perioadă favorabilă pentru investiții și achiziții

“Exista imunitate in fata atacurilor energetice? Cum se poate obține?  La începutul unui atac energetic creăm un canal prin care dirijam în altă parte energia acestuia. Astă seara vom discuta despre invocarea pentru protecție a unei Puteri Protectoare, despre conectarea la energiile înconjurătoare, despre Micșorarea conștientă a aurei. Cel ce vrea să ne atace efectiv nu își mai găsește ținta, deși noi ne aflăm în același loc…

Putem crea în jurul nostru un câmp de protecție asemănător unui nor de vată, în care se pierde orice atac. Ce structuri de forță ne pot proteja spațiul”, a declarat Alina Bădic la începutul emisiunii.

Metode de a te apăra de un atac energetic

„Când suntem atacați energetic cel mai bine este dacă putem să ne schimbăm. Cel care ne atacă pe noi are o focalizare pe noi ca un individ determinată într-un anumit fel. Dacă noi reușim să ne prezentăm o altă fațetă decât cea pe care o vizează el, atacul va cădea în gol. O să atace o persoană cu niște determinări clare aparente. Dacă reușim să ne prezentăm altfel mental, să ne refațetăm atacul nu o să mai aibă obiectul pe care l-a pornit. Este o metodă simplă”, a explicat Lucrețu Tudoroiu.

Acesta a prezentat o modalitate concretă de a respinge atacurile energetice:

„Cel mai simplu este înconjurarea un cocon, ca o vată, o structură de felul acesta care absoarbe în exteriorul nostru atacul respectiv, este ținut la distanță. Se îmbină acel cocon buretos în care se imprimă energiile respective astfel încât să nu ne afecteze pe noi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe