Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: De ce nu trebuie să ținem oglinzi în camera în care dormim (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: De ce nu trebuie să ținem oglinzi în camera în care dormim (VIDEO)

De ce nu trebuie să avem oglinzi în camera în care dormim? Este unul dintre subiectele abordate de Alina Bădic în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”. Invitații săi au fost Eugen Mîrtz și Ingrid Baciu.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8 – 14 ianuarie. O discuție cu o persoană importantă le poate schimba viața Scorpionilor (VIDEO)

Oglinzile nu trebuie ținute în camera în care dormim

„Pentru că ai vorbit de spațiul de dormit, cea mai gravă eroare, horror, pe care o fac unii e să-și monteze oglinzi în dormitor. Explicația e că oglinda reflectă corpul astral și atunci persoana respectivă nu mai are liniște când doarme, are tot timpul senzația că se uită cineva la ea.

În al doiela rând, oglinzile facilitează comunicarea directă între lumi și atunci influențe ciudate, perturbatoare, din astralul inferior se pot manifesta în cameră. Deci trebuie scoase toate oglinzile”, a explicat Eugen Mîrtz.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru anul 2023. Toate zodiile vor avea parte de provocări noi în zona profesională dar cele mai importante încercări sunt cele spirituale (VIDEO)

La rândul ei, Ingrid Baciu a punctat că: „mai grav, oglinda poate să facă captură de suflet. De asta când moare un om se acoperă toate suprafețele reflectorizante. Narcisicii, evident inconștient, își transferă, cu privitul excesiv în oglindă, secvențe de construcții personale în dimensiunea oglinzii”.

Urmăriți B1TV.ro și pe