Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre călătoriile spirituale și întâlnirile cu mari maeștri

Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre călătoriile spirituale și întâlnirile cu mari maeștri
Horoscop Alina Bădic

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre călătoriile către locuri cu o mare încărcătură sprirituală și întâlnirea cu mari maeștri spirituali. Invitata sa a fost Anca Dimancea.

Ediție specială „360 de grade” – Despre călătoriile spirituale

O parte din profunda dezvoltare în plan spiritual și în plan personal se poate atinge prin participarea la cursuri sustinute de adevarati Maestri Inaltati. Acestia ajuta la deschiderea canalelor energetice si la intelegerea constructiva a vietii. O alta Cale spirituala este ajungerea in locuri cu incarcatura spirituala deosebită,  a declarat Alina Bădic.

La rândul ei, Anca Dimancea a vorbit despre călătoriile inițiatice în Sedona pentru a participa la cursurile organizate de Drunvalo Melchizedek:

“Sedona, în statul Arizona, probabil că foarte mulți cunosc această zonă, însă nu știu dacă au fost acolo și dacă au fost sub îndrumarea unui anumit maestru. Eu nu vorbesc despre orice maetru, vorbesc despre Drunvalo Melchizedek, o figură specială, cel care a scris câteva cărți importante, una dintre ele este Floarea vieții, a redescoperit ceea ce se numește floarea vieții și a scris două volume destul de amănunțite în care, în al doilea a vorbit despre inițierea și meditația în inima, trezirea inimii prin iluminale. La cursurile sale am participat alături de mai mulți oameni, au fost și câțiva români. Mulți au vrut să transmită mai departe”, a declarat  Anca Dimancea.

„Finalul acestui curs a constat în mergerea pe unte, pe cărări mai nebătătorite din Sedona, alegându-ne niște locuri unde s epoate medita și unde se poate atinge o anumită stare. Puneam în practică tot ceea ce am învățat la aceste cursuri”, a mai spus Anca Dimancea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:07 - Eugen Tomac: Fuziunea cu PNL nu există la ora actuală pe agenda PMP / Niciodată nu am negociat funcții pentru mine în numele partidului / Majoritatea liderilor au decis că se impune un nou congres
12:02 - Fuego, atac dur la adresa românilor: „Cultura unui popor nu e un moft, e o necesitate”
11:56 - Cristian Diaconescu: Gruparea condusă de Eugen Tomac a încercat în mod abuziv preluarea conducerii PMP. Mi-a blocat accesul pe pagina de Facebook a partidului
11:46 - Unde se grăbea polițistul atunci când a lovit-o mortal pe Raisa, pe trecerea de pietoni. Noi detalii din anchetă (VIDEO)
11:40 - Un tânăr de origine română a murit după ce a căzut de la etajul 9, în Rusia. Băiatul era campion la CS:GO
11:17 - Șeful Poliției Capitalei: Nu se impunea prezența a doi polițiști în mașină. Agentul cunoaște tot ce a făcut în acea zi, el e singurul în măsură să răspundă, iar asta în fața procurorului de caz (VIDEO)
11:13 - Dan Negru se lansează în politică? Anunț de ultima oră: „Frica oprește viața! Și eu am obosit un pic”
11:11 - Cod galben și portocaliu de viscol și ninsori, valabil până marți în România. Harta județelor aflate sub avertizarea ANM
11:04 - Lucian Bode: Am decis să reanalizăm la nivelul MAI procesul de recrutare din sursă externă. Avem un deficit de personal uriaș, aproape 30.000 de funcții (VIDEO)
10:51 - GCS a anunțat bilanțul provizoriu: Peste 8.000 de cazuri de COVID-19 și 17 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore