Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre declanșarea plăților karmice individuale și colective. Ce înseamnă că o persoană are o karmă rea

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre declanșarea plăților karmice individuale și colective. Ce înseamnă că o persoană are o karmă rea

Alina Bădic și invitații ei  Stelian și Gigi Chivu din ediția de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”  au vorbit despre declanșarea plăților karmice individuale și colective în această perioadă extrem de puternic aspectată și încărcată.

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Ce înseamnă o karmă rea

Acum, mai mult ca oricând, oamenii își amplifică ceea ce gândesc, simt și trăiesc, toate acestea materializându-se în acțiuni specifice comportamentului lor, ce poate fi de înaltă amplitudine sau de joasă amplitudine, conform bagajului karmic.

Stelian Chivu a explicat în deschiderea emisiunii ce înseamnă faptul că o persoană are o karmă rea:

“Kama este cuvântul care a pătruns pe piața de specialitate mai târziu. Altfel spus pe românește, Karma înseamnă destin. Tot pe românește, ce ți-e scris, în frunte ți-e pus.

Karma are o strânsă legătură cu modul nostru de a gândi, cu modul nostru emoțional de a trăi și cu modul nostru fizic de a ne manifesta. Karma poate fi împărțită în patru mari categorii: karma spirituală, mentală emoțională și fizică. Karma mentală e mai simplă, gândești pozitiv, vei atrage aspecte pozitive, gândești negativ, vei atrage aspecte negative. Din punct de vedere emoțional, ai emoții de joasă frecvență, karma te blochează, te limitează, de condiționează, tocmai ca se te învârți în jurul acestor frecvențe.

În momentul în care ai boli mai grave sau mai puțin grave, practic Karma a ajuns până în a treia dimensiune și s-a manifestat în corpul fizic și atunci este nevoie de multă muncă. Karma înseamnă lipsa luminii.

În moemntul în care spunem despre cineva că are o karmă rea, înseamnă că are mai puțină lumină. În moemntul în care devine radiant, luminos, conectat, integrat, el va avea lumină exterioară și aceasta îl va ajuta să poată să depășească anumite aspecte karmice.Dacă unui individ i-a fost predestinat la 30 sau la 50 de ani să moară. El dacă va lucra spiritual, mental, emoțional va ajunge ca la nivel fizic să scape la 30 d eani cu un picior scrântit. Karma este ca un program care dacă este înțeles, diminuat el chiar poate și e necesar să fie schimbat”, a explicat Stelian Chivu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.