Horoscop chinezesc cu Alina Bădic. Atenţie! Pentru ce este bună luna septembrie! Din păcate, veştile proaste sunt că… (VIDEO)

Horoscop chinezesc cu Alina Bădic. Atenţie! Pentru ce este bună luna septembrie! Din păcate, veştile proaste sunt că... (VIDEO)

Alina Badic a discutat sâmbătă seară, în cadrul ediției speciale a emisiunii „360 de grade”, despre Luna Cocoșului sub elementul Foc Yin.

Invitații astrologului, Marian Golea și Anca Dimancea au avertizat că următoarea perioadă vine cu un volum de muncă sporit, dar și cu atenționări privind situații tensionate la nivel monidal, precum probleme legate de atacuri teroriste, tradari, accidente legate de elementul metal si mai ales o incidenta crescuta a infectarilor la nivelul aparatului respirator.

„Trebuie să știm că traversăm luna cu o stea 7, foarte nocivă, periculoasă care vine în centrul chart-ului suprapinadu-se peste o alta stea de metal. Îmi amintesc de perioada începutului anului 2020 când nu se prefigura nimic prea grozav. Cenyrul chart-ului nu anunță nimic bun și suprapunerea a două stele de metal, deci nu prefigurează prea multe speranțe.
În general, în lunile de maimuță și cocoș se petrec mai multe accidente, de trenuri, de avione, de masină, de muncă.
Si luna viitoare, vom avea alte două stele de metal spurapuse. Până în noiembrie, o să fim sub presiune”, a afimat Anca Dimancea.

Pe de altă parte, luna septembrie este benefică pentru întemeierea de noi familii, au concluzionat cei trei specialiști.

„Singurul lucru pozitiv pentru luna aceasta este în traditia chineză că este foarte bună pentru căsătorii, pentru cereri in căsătorie”, a spun Marian Golea.

Ultima oră
20:53 - Dacian Cioloș, înainte de întâlnirea cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor: E nevoie de un Guvern care să poată să ducă țara prin crize pe perioada de iarnă, ca să nu mai vorbim de aplicarea PNRR (VIDEO)
20:39 - Dacian Cioloș, gata să renegocieze cu PNL: „Dacă USR are premierul, e normal să existe pretenții să rediscutăm anumite portofolii” (VIDEO)
20:24 - Anunțul UDMR, înainte de întâlnirea cu Dacian Cioloș, propunerea de premier a lui Iohannis: „Vom asculta cu atenție și componența noului cabinet”
20:16 - Dacian Cioloș: Cele mai mari șanse să scoată România din criză le are un Guvern cu o susținere clară și asumată în Parlament / Protocolul de coaliție e încă în vigoare; nu țin minte să fie acolo numele premierului (VIDEO)
20:04 - Dumitru Dragomir propune 3 nume pentru națională, în locul lui Mirel Rădoi: „Nu vin Olăroiu, Petrescu și Luceștii”
20:01 - Cum arată Iulia Albu, în realitate, fără niciun pic de machiaj
19:44 - Circa 5.200 de doze de anticorpi monoclonali, proteine folosite în tratarea COVID-19, vor fi aduse marți seară din Italia cu o aeronavă a Forțelor Aeriene Române
19:34 - Soacra Simonei Halep a fost internată în spital. Care este starea de sănătate a mamei lui Toni Iuruc
19:27 - Focar de COVID-19 la vicecampioană. Gigi Becali: „FCSB nu se vaccinează! Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc, și îl ascultă pe patron”
19:06 - Condițiile de intrare în Franța, revizuite: Autoritățile au redus valabilitatea testelor în cazul persoanelor nevaccinate care vin din România