Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Metode pentru a armoniza o chakră perturbată. Cum putem activa o chakră pentru a dobândi putere și înțelepciune (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Metode pentru a armoniza o chakră perturbată. Cum putem activa o chakră pentru a dobândi putere și înțelepciune (VIDEO)

Alina Bădic a discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre chakre, cum ne dăm seama dacă o chakră este sau nu activată armonios, cum putem armoniza o chakră perturbată și cum putem activa o chakră pentru a dobândi putere și înțelepciune.

Invitatul Alinei Bădic a fost Eugen Mîrtz, practicant yoga de 40 de ani, specialist în acest domeniu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială „360 de grade” – Ce sunt chakrele și cum putem armoniza o chakră perturbată

„Putem spune că activarea celor 7 centri de forță principali ai celor 7 chakre e poate cel mai important lucru de obținut pe orice cale de transformare spirituală. Direct sau infirect, pe orice cale am practica, trebuie activate una sau mai multe din aceste 7 chakre și e apanajul sistemului yoga, vechi de 7.000 de ani pe această planetă, de a cunoaște toate cele 7 chakre principale, inclusiv diversele moduri de activare.

Acești 7 centri de forță se regăsesc la nivelul tuturor celor 7 corpuri sau învelișuri ale ființei umane. Noi avem corpul fizic, corpul bioenergetic, astral, mrntal, cauzal, vehiculul budic și aspectul suprem, care e sinele. Chakrele se regăsesc în toate aceste corpuri. Chakrele se regăsesc sub forma unor glande, care sunt controlate de respectivele chakre. (…)

Orice chakră poate să fie blocată karmic sau chiar perturbată grav și perturbările la nivelul centrilor superiori sunt foarte grave. (…)

Când avem o karmă atât de proastă încât să avem o perturbare pe Sahasrara? Când am păcătuit împotriva Sinelui, împotriva lui Dumnezeu. Aceasta se plătește prin cea mai gravă perturbare psihică, numită schizofrenie, o scindare în care nu doar că nu ne conștietizăm sinele, dar suntem foarte îndepărtați de propriul sine. Când suntem dedublați, când avem această dedublare patologică și nesănătoată, această scindare față de propriul sine, orice rău e posibil, suntem expuși oricărei forme de rău”, a explicat Eugen Mîrtz, în cadrul emisiunii „360 de grade”.

Acesta a răspuns mai multor întrebări, între care:

  • Cum recunoaștem activarea unei chakre?
  • Cum ne dăm seama dacă o chakră este sau nu activată armonios?
  • Cum putem armoniza o chakră perturbată?
  • Cum putem activa o chakră pentru a dobândi putere, înțelepciune, extaz sau iluminare?