Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 01 – 07 mai 2022. Gemenii vor avea niște trăiri foarte speciale din punct de vedere spiritual

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 01 – 07 mai 2022. Gemenii vor avea niște trăiri foarte speciale din punct de vedere spiritual

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 01 – 07 mai 2022. Invitata sa specială a fost Ingrid Baciu.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 01 – 07 mai 2022

“Eclipsa de Soare pe gradul zece taur astăzi, moment de interacțiune cu elemente de destin importante, descărcări karmice masive, revelații venite direct din astral, impact energetic care are legătura cu ceea ce suntem noi cu adevărat. Am înțeles sau nu mesajul astral? Aceasta este întrebarea acestor zile…cine suntem în raport cu cei din jur, cine vrem sa devenim.”, a precizat Alina Bădic la începutul emisiunii.

Berbec

Este un fel de dublu sens în zona aceasta a semnificațiilor legate de lucruri care aparțin nativii Taur. Berbecii încep să devină foarte conștienți, astăzi s-ar putea să aveți o revelație, asupra lucrurilor care vi se pare că vă aparțin, vi se pare că vi se cuvine. Este ca și cum nativii berbec înțeleg ceva legat de ceea ce posedă, de ceea ce lis e cuvine. Pot apărea și situații la care nu ne așteptăm.

Taur

Este o zi specială având în vedere faptul că eclipsa are loc chiar în zodia dumneavoastră. Arată o intensitate specială a trăirilor, a simțurilor, a intuiților. Este și acces la lucrurile foarte interesante. Atunci când se întâlnesc luminariile, conștientul și subconștientul se descarcă și programe karmice. Se scoate din subconștient ceva de care noi păream a nu fi conștienți dar subconștientul știe. Putem avea acces la lucruri care ne fac rău.

Gemeni

Pentru nativii gemeni eclipsa de soare are loc pe casa a 12-a, deci pe casa intuiției, pe casa izolării, introspecției și a divinității. Deci gemenii au astăzi niște trăiri prin care se pot apropia de adevăr printr-o manieră incredibilă. Vor avea niște trăiri foarte speciale astăzi și zilele ce urmează, din punct de vedere spiritual. Înțeleg multe adevăruri. Din punct de vedere profesional primesc un ajutor divin.

Rac

Sunt direct impactați de către eclipsă. Dat fiind faptul că luna este guvernatoarea racului cu siguranță sunt marcaje care le vorbesc despre ceva ce are legătură cu lucrurile pe care trebuie să le facă. Trebuie să încerce să stea cât mai liniștiți zilele acestea și să intre pe undeva pe vibrația universului. Vor fi ajutați de prieteni, de cunoștințe.

Leu

Parcă leii trăiesc între lumi în această perioadă. Ei colaborează de o manieră incredibilă cu planul astral, primesc mesaje, visează. Sunt ca și când ar trăi între lumi, foarte ezoterici, foarte empatici, foarte intuitivi, de aceea nici nu excelează pe zona aceasta a implicării în situații concrete pentru că dau foarte mare importanță casei a 8-a, casei Scorpionului, în colaborare cu peștii. Îi vedem puțin absenți, puțin aerieni în această perioadă.

Fecioară

Avem patru planete în semn opus. Se confundă în oglinda partenerului de viață, a partenerului în general. Fecioarele văd lucruri care le vorbesc despre ei. Nu neapărat dacă putem spune că partenerul unui nativ Fecioară are un defect putem spune automat că îl are și nativul Fecioară. Partenerii pe care îi aveți în această perioadă pot vorbi despre lucruri pe care nativii fecioară trebuie să le înțeleagă.

Balanță

O zi foarte specială! Guvernatorul nativilor balanță se găsește într-o poziție foarte favorabilă privilegiată, grație conjuncției cu jupiter și cu neptun, cei doi mari benefici ai zodiacului și în semnul neptunian al peștilor. Pentru nativii balanță ar trebui să fie niște zile destul de benefice, în care balanțele pot lua decizii foarte bună sub inspirație divină, pot face asocieri interesante.

Scorpion

Eclipsa are loc pe casa opusă, pe semnul opus. Nu se poate spune că nu aveți zilele acestea mesaje care vin din astral, din zona mistică, misterioasă. Scorpionii au învățat să se distreze dar și să acceseze această zonă criptată a lumii de dincolo, a mesajelor care vin din zone mai puțin concrete.  Vom vedea scorpioni care vor fi de o potrivă concreți, pot produce bani, foarte buni la locul de muncă, și în egală măsură pot avea trăiri, revelații.

Săgetător

În plan profesional s-ar putea să îi găsim în fața unor proiecte care le dau mult entuziasm, proiecte care îi atrag într-un joc interesant, încep să înțeleagă lucrurile alt fel și intuiesc oportunități. Pe undeva s-ar putea să se asocieze cu oameni valoroși care au un mare impact asupra lor și persoane care încep să îi înțeleagă, să îi ajute, în care au mare încredere și care răsar de undeva subit.

Capricorn

Își pun la punct tot felul de proiecte concrete, pot să se descurce mult mai bine în plan pragmatic, concret, vom găsi foarte mulți capricorni care intră pe o linie de destin foarte benefică. Aceste zile destul de puternice și din punct de vedere spiritual, dar și din punct de vedere al concreteții. Este foarte important cu cine vorbesc, ce vorbesc, persoanele cu care intră în contact. Puteți spune cuvinte de impact benefice și pot fi și vorbe care vin către nativii Capricorni ca niște învățături.

Vărsător

Trebuie să urmărească ce nu le mai place, să înțeleagă că lucrurile au o componentă foarte importantă. E momentul să acționeze, să facă ceva. Până acum nu s-au regăsit pe undeva, nu le-a convenit ceva. Trebuie să inițieze o schimbare. Pot să își ajute membrii familiei. Vor fi foarte implicați, zona aceasta îi atrage Karmic foarte puternic. Sunt ajutați pe casa tezaurizărilor, pot face investiții de mare forță.

Pești

Ce poate fi mai frumos decât să ai marii benefici în semnul tău. Cu siguranță, peștii experimentează în  aceste zile stări minunate, vor simți ce trebuie schimbat, ce direcție trebuie să urmeze. I-aș sfătui să se raporteze strict la divin, să își aleagă un etalon impecabil, pentru că ei sunt deja la un nivel grație prezenței neptuniene în semn. Trebuie să judece lucrurile la un nivel superior.

Urmăriți B1TV.ro și pe