HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 4 – 10 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 4 - 10 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” predicțiile astrale pentru perioada 4 – 10 noiembrie, alături de invitata sa, Silvana Popa.

Ocazii serioase ce merita consolidate săptămâna următoare, într-un context în care ne vom confrunta atât cu situații pozitive, dar şi cu situații negative. Nimic nu trebuie lasat la voia întâmplării, totul trebuie supervizat cu mare atenţie. Putere de acțiune, deși energia vine in salturi; momente de izolare pentru a ne aduna gândurile, dar şi pentru a intra în mai multe activități.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”