HOROSCOPUL pentru zodia RAC, în perioada 7 – 14 aprilie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu şi Dan Lungu (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia RAC, în perioada 7 - 14 aprilie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu şi Dan Lungu (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, alături de invitaţii săi Valeriu Pănoiu şi Dan Lungu, horoscopul perioadei 7-14 aprilie 2018.

„Moment de mare intensitate spirituală și cu puternică conectare în planul divin, la tot ceea ce ne liniștește sufletul și ne face mai buni, ieșire totală din tiparele negative și pesimiste pe care fiecare le-am accesat la un moment dat. Profunzime a trăirilor fiecăruia în funcție de drumul parcurs anterior; forță și revelație pentru cei care au depus efort în această zonă.”

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea