HOROSCOPUL pentru zodia RAC, în perioada 9 – 15 iunie, prezentat de Alina Bădic, alături de Lucrețiu Tudoroiu (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia RAC, în perioada 9 - 15 iunie, prezentat de Alina Bădic, alături de Lucrețiu Tudoroiu (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția de sâmbătă a emisiunii” 360 de grade”, alături de invitatul său, Lucrețiu Tudoroiu, despre predicțiile astrale pentru săptămâna 9 – 15 iunie.

Opoziție Soare Jupiter, Sextil Soare Neptun, Venus în domiciliu pe grad anaretic, conjuncție Marte nodul nord, Sextil la orb zero Neptun Saturn, aspecte care conduc la o apropiere tot mai mare de propriul suflet. Șansa de a depăși gânduri și împrejurări neclare, priviți cu atenție în jur, reevaluați orice context deficitar, dați atenția cuvenita unor situații ce devin problematice.

Iată marcajele perioadei, să vedem cum le putem depăși astfel încât sa fim în acord cu simbolistica lor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
08:01 - Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)