HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 4 – 10 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 4 - 10 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” predicțiile astrale pentru perioada 4 – 10 noiembrie, alături de invitata sa, Silvana Popa.

Ocazii serioase ce merita consolidate săptămâna următoare, într-un context în care ne vom confrunta atât cu situații pozitive, dar şi cu situații negative. Nimic nu trebuie lasat la voia întâmplării, totul trebuie supervizat cu mare atenţie. Putere de acțiune, deși energia vine in salturi; momente de izolare pentru a ne aduna gândurile, dar şi pentru a intra în mai multe activități.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)