Atac armat într-o școală din Cisnădie. Un adolescent înarmat cu un pistol a amenințat o elevă sub ochii profesoarei și a colegilor

Atac armat într-o școală din Cisnădie. Un adolescent înarmat cu un pistol a amenințat o elevă sub ochii profesoarei și a colegilor

Scene demne de un film american în Cisnădie, județul.Un adolescent, fost elev, a intrat într-o școală si a amenințat-o cu un pistol de tip airsoft pe o fostă colegă cu care avea niște neînțelegeri mai vechi. Toată scena s-a întâmplat chiar sub ochii profesoarei de matematică, care a încercat să-l calmeze pe agresor.Tânărul a fost reținut de polițiști iar acum se află sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Băiatul în vârstă de18 anis-a transferat de la LiceulGustav Ghundish din Cisnădie la o școalădin Sibiu.

Acesta a venit în vizită lafostul său liceuși le-aspus celor cu care s-aîntâlnit pe coridorcăvreasăse consulte cu foștiicolegidespre o temăpe care o avea în pregătire.

”La 08:30, elevii de gimnaziu urmau săvinăla școală. Un fosteleva venit să-șivizitezefoștiielevi de clasă. (…) Mecanicul care areși atribuții de pazăl-a întrebat ceface, cum e, băiatul era liniștit, nu prezenta semne de agitație. A spus căasteaptăcolegul respectiv, a intratîn curtea școlii, s-a întâlnit și cuprofesorul de istorie. L-a întrebat ce mai face, și a spus căvinesă-și viziteze fostaclasă. Nu a fostcazulsăluăm măsuripentrucănu eraagresiv”,a declaratGabriela Dietrich, directorulșcoliiGustavGundish Cisnădie, relateazăantena3.ro.

Nimeni nu și-a dat seama cu ce intenții a venit tânărul

”A intrat la ora de matematicăși a început săamenințe o elevăaflatăla tablăcă,dacănu-i aratăacele mesaje,oașteaptăcu ăsta, și i-a arătatpistolul. Elevii s-au speriat.I-au cerutsăplece din clasă, a ieșit,și profesoara urgent a venit și a anunțat poliția.Am aflatcăa fost găsit acasă,pistolula fost aruncat în apă”, a mai spusdirectorulșcolii.

Dupăce profesorii au sunat la 112, polițiștiiau plecat pe urmele tânărului. El a fost găsit acasăși a fostreținut.

Profesorii și foștii colegi spun că băiatul era cunoscut ca fiind neprietenos, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care s-a mutat de la școală.