Ce program are Kaufland, începând cu 25 octombrie. Clienții trebuie să știe cum se face accesul în magazin, după introducerea noilor restricții

Ce program are Kaufland, începând cu 25 octombrie. Clienții trebuie să știe cum se face accesul în magazin, după introducerea noilor restricții
Cum se schimbă programul magazinelor Kaufland după data de 25 octombrie și cum se face accesul în centrul comercial

Noile restricții au intrat în vigoare din data de 25 octombrie 2021, anumite activități au fost limitate de certificatul verde pentru COVID-19, printre acestea numărându-se și accesul în centrle ecomerciale. Totodată, programul magazinelor se schimbă, ele fiind obligate să închidă la o anumită oră. Noile măsuri schimbă, astfel, programul de la Kaufland.

Programul tuturor magazinelor din România s-a schimbat, având în vedere că noile măsuri imoun ca închiderea să se realizeze la ora 21:00. Totodată, și modul în care se face accesul în centrul comercial este diferit, în mall-uri fiind necesară prezentarea certificatului verde.

Indiferet de ora la care deschid, magazinele din România sunt obligate să închidă cel mai târziu la ora 21:00. La o oră mai târziu, începe carantina de noapte, ce restricționează deplasarea persoanelor în intervalul 22:00 – 05:00. Cetățenii care nu au certificat verde sunt obligați să completeze declarația pe propria răspundere în cazul în care doresc să se deplaseze în afara locuinței, în acest interval.

Ce program are Kalufland, începând cu 25 octombrie

La Kaufland, după noile restricții programul se va schimba. În mod normal, Hypermarketul trebuia să închidă la ora 22:00, însă acum vor fi nevoiți să închisă la ora 21:00.

  • Luni – Vineri: 7:30 – 21:00

Program Kaufland în weekend

În weekend, la Kaufland se deschide la ora 08:00, iar magazinul va servi clienții până cel mai târziu la ora 21:00.

  • Sâmbătă: 7:30 – 21:00
  • Dumiică: 08:00 – 21:00

Cum se face accesul în magazinele Kaufland. Clienții au nevoie de certificat verde?

Potrivit noilor restricții, persoanele nevaccinate au acces doar în magazinele ce comercializează alimente de primă necesitate și nu sunt în interiorul centrelor comerciale.

Astfel, cei de la Kaufland anunță că la intrare în magazine nu este necesară prezentarea certificatului verde.

În magazinele Kaufland accesul se face tot timpul conform reglementărilor legale. Astfel, acestea stipulează faptul că „pentru accesul în unitățile de alimentație publică în care se comercializează produse alimentare și băuturi alcoolice și nealcoolice, aflate în afara centrelor comerciale nu este necesară prezentarea certificatului verde”. Astfel, pentru intrarea în magazinele Kaufland din toată țara, nu este necesar să prezentați vreun document.

Totuși, vă reamintim că purtarea corectă a măștii și respectarea normelor de protecție sanitară rămân în continuare în vigoare, pentru ca experiența la cumpărături să fie una sigură”, a răspuns Kaufland, la întrebările primite pe Facebook.