Copilul înjunghiat în parcarea unui mall din Sibiu a rămas cu lama cuțitului înfiptă în coloană. Opt persoane au fost reținute

Copilul înjunghiat în parcarea unui mall din Sibiu a rămas cu lama cuțitului înfiptă în coloană. Opt persoane au fost reținute
Foto: Pixabay

Medicii Spitalului de Pediatrie l-au operat ieri pe copilul de 12 ani care a fost înjunghiat într-o altercație în parcarea unui mall din Sibiu, în care au fost implicate peste 20 de persoane. În urma incidentului, o lamă s-a rupt în toracele copilului, iar chirurgii au reușit să o scoată, informează Turnul Sfatului.

„A ajuns în stare gravă la spital, cu șoc hemoragic și un hematom la toracele drept. A fost înțepat în hemitoracele drept, având un plămân colabat, astfel că a fost operat de urgență, i s-a scos o lamă de pumnal care a fost ruptă în torace și era înfiptă în coloana vertebrală. Acum este stabil, dar va mai avea nevoie de îngrjiri medicale o perioadă îndelungată”, a transmis dr. Neamțu, din partea spitalului, pentru Turnul Sfatului.

Minorul înjunghiat are mai multe plăgi tăiate înţepate la nivelul hemitoracelui drept posterior, cu hemopneumotorax consecutiv, leziuni care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în primejdie viaţa. Alte trei persoane rănite cu obiecte contondente au fost duse la spital, potrivit unui comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„La scurt timp, organele de poliţie au procedat la identificarea suspecţilor şi conducerea acestora la sediul IPJ Sibiu. Urmare a probatoriului administrat, după audierea persoanelor implicate, prin ordonanţă procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui număr de 8 inculpaţi. Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică”, mai arată comunicatul.

Băiatul a fost înjunghiat în urma unei altercații care a degenerat, în parcarea mall-ului din Șelimbăr. În scandal ar fi fost implicate peste 20 de persoane, pe fondul unui conflict mai vechi. Opt persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:57 - Imagini de groază din Iran: Un polițist, lovit violent cu picioarele de mai mulți protestatari (video)
07:38 - Momentul în care militarii din Azerbaidjan împușcă fără milă un grup de soldați armeni, luați prizonieri (video)
07:18 - Volodimir Zelenski anunţă eliberarea a două localităţi din regiunea Herson
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”