Este alertă la Brăila, după ce o fată de 16 ani a lăsat un bilet părinților, iar apoi a plecat / Tânara este dată în urmărire naţională şi internaţională

Este alertă la Brăila, după ce o fată de 16 ani a lăsat un bilet părinților, iar apoi a plecat / Tânara este dată în urmărire naţională şi internaţională
Ce pedeapsă va primi șoferul din Giurgiu care a fost prins fără permis pentru a noua oară

Este alertă la Brăila, după ce o tânără de 16 ani a lăsat un bilet părinților, iar mai apoi a plecat de acasă. În acest moment, fata este dată în urmărire națională și internațională.

Aceasta locuia în comuna Mircea-Vodă, județul Brăila, iar polițiștii sunt pe urmele ei după ce tatăl său a alertat autoritățile.

Mihaela Valentina Bocioacă este numele adolescentei de 16 ani, care a plecat de acasă vineri dimineață, după ce a lăsat un bilet părinților, notează observatornews.ro.

Tânără de 16 ani, dată în urmărire națională și internațională

Oamenii legii din Brăila au fost aseară alertați de tatăl fetei, după ce aceasta a plecat vineri dimineața de la domiciliu și nu s-a mai întors. Înainte de a părăsi locuința, fata a lăsat inclusiv un bilet.

Polițiștii din Brăila au fost sesizați vineri seara, la ora 22.30.

„La data de 9 decembrie a.c., ora 22:30, Poliția Orașului Ianca a fost sesizată de către un bărbat, privind dispariţia fiicei sale, Mihaela Valentina Bocioacă, în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, care, în cursul dimineții, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Brăila.

Semnalmentele tinerei de 16 ani

  • 165 cm înălțime, 40-50 kg, ochi căprui, păr lung castaniu, fără semne particulare
  • La momentul dispariției, adolescenta era îmbrăcată cu un palton de culoare roșu, purta pantofi sport de culoare alb și blugi albastru deschis.

În urma primelor cercetări făcute, polițiștii au transmis că fata a lăsat un bilet înainte de plecare, anunțând că merge să se angajeze.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Urmăriți B1TV.ro și pe