Făgăraș: Spațiu de relaxare pentru pensionari, gard în gard cu cimitirul. Vârstnicii au ”priveliște” spre cruci și morminte (VIDEO)

Făgăraș: Spațiu de relaxare pentru pensionari, gard în gard cu cimitirul. Vârstnicii au ”priveliște” spre cruci și morminte (VIDEO)
Foto: Monitorului de Făgăraș

Primăria din Făgăraș a construit un spațiu de recreere pentru pensionari gard în gard cu un cimitir.

Pensionari invitați să se relaxeze lângă cimitir

Pe hârtie, proiectul „Spațiu de mobilitate pentru seniori” are scopul de a-i face pe cetățeni „să se bucure de această zonă de mobilitate și relaxare, îmbunătățindu-și sănătatea fizică și mentală cu ajutorul aparatelor de fitness pentru exterior”.

În realitate, spațiul de relaxare e chiar lângă cimitir, așa că pensionarii au ”priveliște” spre cruci și morminte.

Mai mult, firma care a executat lucrările nici nu s-a obosit să lase locul curat, așa că în jur au rămas bolovani, mizerii și o grămadă de nisip, scrie Monitorul de Făgăraș.

Așa-zisa investiție a costat 15.000 de euro.

Oricum, la aparatele respective au ajuns să se joace copiii. Bunicii lor nici nu vor să audă.

„Nu. Puteau să folosească banii pentru a repara băncile de pe promenadă care sunt sub orice critică, să facă în oraș curățenie pentru că este un oraș murdar. În plus, locul ales este total nepotrivit, lângă cimitir. Să înțelegem că ne trimit direct în cimitir pe noi, bătrânii?“, a spus o pensionară pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)