Incendiu puternic în Sectorul 3 al Capitalei. Patru imobile au fost afectate și trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiu puternic în Sectorul 3 al Capitalei. Patru imobile au fost afectate și trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Sursa Foto: ISU

Un incendiu puternic a izbucnic, duminică dimineață, în Sectorul 3 din municipiul București. Flăcările au cuprins patrucase, precum și anexele lor.Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, fără ca acestea să fie transportate la spital.

Incendiu violent în Capitală

Incendiul a avut loc pe strada Grigore Iancu, din zona Republica, din Capitală. Este vorba despreo suprafațăde 2.500 de metri pătrață care ar fi fost afectatăde flăcările violente.

La fața locului s-au deplasat nouămașini de pompieri. În priză fazăau fost trimise șapte autospeciale,ulterior alte două echipaje intervenind pentru stingerea focului. Ansamblul de case și anexe sunt lipite între ele, ceea ce a făcut mai dificilămunca pompierilor.

Au existat si persoane in aceste case, insa ele au reusit sa se salveze la timp din calea flacarilor. A fost nevoie si de interventia salvatorilor de la Smurd pentru ca doua persoane au suferit atacuri de panica.

Trei persoane -printre care două femei şi un bărbat – au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică. Din fericire, acestea nu aufost nevoite sămeargăla spital.

Numeroase incidente

Un altincendiua izbucnit, sâmbătă seara, în localitateaMoeciu.Focul a izbucnit inițial la un imobil care avea parter și mansardă, apoi s-a extins cu repeziciune la mai multecasedin apropiere.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit 5 mașini de stingere, 1 autoscară, 1 ambulanță SMURD. În sprijinul pompierilor militari au venit și trei mașini de stingere din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Bran, Râșnov și Cristian.

Trei clădiri au ars deja până la temelie, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 mp.

Persoanele care se aflau cazate în pensiunile respective s-au autoevacuat. Una dintre ele a suferit un atac de panică și a primit îngrijirea medicală necesară, a declarat la Digi24 Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

Ultima oră
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)