Lăudată degeaba de Dan Petrescu: Sivasspor a venit fără echipamente la Cluj / Turcii au împrumutat tricouri și șorturi de la adversari

Lăudată degeaba de Dan Petrescu: Sivasspor a venit fără echipamente la Cluj / Turcii au împrumutat tricouri și șorturi de la adversari
Foto: Demir Grup Sivasspor Facebook

Campioana României, CFR Cluj, se duelează în această seară cu Sivasspor, în etapa a 2-a din cadrul grupelor Conference League. Turcii se pare că nu au venit suficient de pregătiți pentru deplasarea din Ardeal și au observat înainte de meci că nu au echipamente cu care să intre pe teren.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa turcilor, pe care i-a lăudat pentru investițiile și transferurile făcute în ultimii ani. Degeaba însă: adversarii CFR-ului au venit la Cluj fără echipamente, pe care susțin ei, le-au rătăcit pe aeroportul din România, notează gsp.ro.

Sivasspor, fără echipamente la Cluj

Adeversarii celor de la CFR au observat înainte de meci că nu au cu ce să evolueze și că bagajul cu echipamente a fost rătăcit pe aeroportul din Cluj și imposibil de găsit. Așa că, turcii s-au văzut nevoiți să apeleze la bunăvoința adeversarilor lor, care le-au împrumutat echipamente de joc, pentru a putea evolua în această seară conform programului stabilit inițial.

Echipamentul de deplasare obișnuit al celor de la Sivasspor era complet alb, așa că improvizația făcută în această seară pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu a constat în oferirea unor tricouri albe și șorturi negre.

Turcii au reușit în timp util să imprime emblema clubului, precum și logo-ul Conference League, însă se poate observa că de pe tricouri lipsește sponsorul principal al echipei, Tony Montana, acesta fiind înlocuit cu Nike, sponsorul clujenilor, mai scrie sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe