Momentul în care un pacient este evacuat pe geam, în timpul incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța (VIDEO)

Momentul în care un pacient este evacuat pe geam, în timpul incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța (VIDEO)
FOTO: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Un incendiu a izbucnit, în dimineața zilei de vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Flăcările s-ar manifesta și în Secția ATI, iar autoritățile au activat planul roșu și planul alb de intervenție.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje SAJ și SMURD. Pacienții sunt evacuați în curtea spitalului, prin toate mijloacele. În imaginile surprinse de presa constănțeană se vede cum un pacient este scos de către pompieri pe geamul instituției medicale.

Din camera alăturată se poate remarca cum iese fum, iar din primele informații incendiul nu ar fi fost încă localizat și lichidat.

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

La ATI, în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța erau internate 10 persoane. Pentru moment nu se știe dacă, în urma incendiului de vineri, au fost înregistrate victime sau decese la persoanele internate.

Totodată, la fața locului intervin toate ambulanțele disponibile în Constanța, pentru a se putea realiza transferul pacienților către alte unități medicale.

Știre în curs de actualzare

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)