O șoferiță a scăpat cu viață, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe autostrada București-Pitești

O șoferiță a scăpat cu viață, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe autostrada București-Pitești
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

O femeie în vârstă de 32 de ani din Argeș a fost rănită, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe Autostrada București-Pitești.

Autoturismul s-a rostogolit pe câmp, după ce a trecut brusc de pe o bandă pe cealaltă, a intrat în parapetul care desparte sensurile de mers și a rupt gardul de protecție.

Mașina pe care o conducea s-a rostogolit pe câmp

Șoferița a fost găsită de cei care au salvat-o lângă automobil, întrucât aceasta nu purta centura de siguranță.

Accidentul s-a produs la kilometrul 74 al autostrăzii 1, pe raza judeţului Dâmboviţa, pe sensul spre Capitală. Femeia le-a spus polițiștilor că își cumpărase mașina în urmă cu două luni, potrivit stirileprotv.ro.

„Un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, din care a rezultat o victimă, o persoană de sex feminin. I s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD şi a fost transportată la UPU Târgovişte de un echipaj SAJ”, a declarat Cătălin Nenicescu, comandantul detașamentului pompieri Găești.

„A suferit o policontuzie prin accident rutier. La acest moment se află în investigaţii. Este stabilă hemodinamic şi respirator. Insistăm foarte mult pe investigaţiile imagistice, CT şi radiologie clasică”, a declarat managerul SJU Târgoviște.

În urma accidentului, femeia s-a ales cu câteva răni ușoare, însă mașina este daună totală.

Urmăriți B1TV.ro și pe