Scuza penibilă sub care își ascunde Șerban Nicolae lucrarea de doctorat: S-ar afla pe un calculator stricat

Scuza penibilă sub care își ascunde Șerban Nicolae lucrarea de doctorat: S-ar afla pe un calculator stricat

Găsirea tezei de doctorat a senatorului PSD Șerban Nicolae par a fi o chestiunea extrem de dificilă pentru toată lumea. Rugat de jurnaliștii de la România Liberă să pună la dispoziție un exemplar a tezei susținute, senatorul a găsit un motiv halucinant pentru care nu poate să o facă publică… aceasta s-ar afla pe un calculator stricat.

Șerban Nicolae a devenit doctor al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca în urmă cu 8 ani, când a susținut lucrarea de doctorat "Proiecte de reformă a Națiunilor Unite".

În plus, pe lângă scuza cu calculatorul defect Șerban Nicolae a venit și cu o altă teorie proprie despre conceperea lucrării.

"Atunci nu se punea atâta accent pe note de subsol, ci mai degrabă pe prezenţă", a fost răspunsul incredibil al fostului șef al Comisiei de Juridice din Senat.

Acestea nu sunt singurele nereguli în privința lui Șerban Nicolae, jurnaliștii RL au descoperit că în bibliografia senatorului PSD Șerban Nicolae apar două cărți în care acesta figurează ca și coautor. Numai că acestea nu sunt două cărți, ci una singură, cele două fiind identice în proporție de 99% dar cu titluri diferite (Detalii AICI).