TUPEU DE POLITICIENI: Doi membri PRU au fugit de la un hotel după ce au dat o țeapă de 10.000 de euro (VIDEO)

TUPEU DE POLITICIENI: Doi membri PRU au fugit de la un hotel după ce au dat o țeapă de 10.000 de euro (VIDEO)

Doi foşti candidaţi ai Partidului România Unită la alegerile parlamentare din 2016 au dat o gaură de 10.000 de euro la un hotel din Vaslui. Potrivit presei locale, Cristian Rizea şi George Ciprian Târdea ar fi consumat şampanii scumpe şi mâncăruri rafinate, după care s-au făcut nevăzuţi. Cei doi nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere în acest caz.

Nicio masă fără mușchi de vită la grătar, la 31 de lei porția, aripioare de pui picante, la 21 de lei porția, șalău prăjit și somon fume, votcă la 160 de lei sticla sau şampanie de 350 de lei sticla. Şi, musai, clătite cu ciocolată. Cam acesta era meniul, zi de zi, a celor doi candidaţi PRU la Camera Deputaților, în perioada în care au stat la hotel, în Vaslui, potrivit jurnaliştilor de la Nicio masa fara muschi de vita la gratar, la 31 de lei portia, aripioare de pui picante, la 21 de lei portia, salau prajit si somon fume, Vodca la 160 de lei sticla sau şampanie de 350 de lei sticla. Şi, musai, clătite cu ciocolată. Cam acesta era meniul, zi de zi, a celor doi candidaţi PRU la Camera Deputatilor, în perioada în care au stat la hotel, în Vaslui, potrivit jurnaliştilor de la Vremea Nouă. Politicienii aveau mai mereu musafiri la masă, fie de la partid, fie cunoscuţi aflaţi în trecere prin oraș.

"Rizea venea cam o data pe saptamâna, în timp ce Târdea a stat mereu la noi în hotel. În noaptea alegerilor, probabil când au vazut că nu au ieșit, au fugit din hotel, golind și minibarul la plecare. Ne-au aruncat cheile de la camere pe pat. Pe la 3 noaptea, cei doi apar pe camerele de supraveghere cum pleacă din hotel. Rizea a ieșit pe ușa din față, însă nu ne-am făcut griji, pentru că mai avea dăți când ieșea la ora aceasta în oraș. Pe Târdea nu l-am vazut, a folosit un lift auxiliar. În noaptea în care au fugit din hotel, au golit și minibarul, ca să aibă la pachet, probabil", povesteşte administratorul hotelului din Vaslui.

Paguba se ridică la aproximativ 10.000 de euro. De patru luni de zile, niciunul din cei doi nu mai răspund la telefon.

Deputatul Cristian Rizea are mari necazuri cu legea, fiind trimis în judecată pentru corupție. Ex-parlamentarul a părăsit PSD, alăturându-se formațiunii lui Bogdan Diaconu, Partidul România Unită. În urmă cu un an, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Rizea, alături de un om de afaceri care i-ar fi dat 300.000 de euro ca să intervină la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren într-o zona rezidențială din București și la Primăria Chiajna.

Potrivit declaraţiei de avere, Rizea a câştigat în 2016, doar 59.000 de lei la Camera Deputaților, în timp ce Târdea nu a avut niciun venit, el trăind doar din suma de 5.000 de lei, câstigați de soția sa, coafeză, dar și din 2.400 de lei, alocaţia de stat a copilului.

Tupeu de politicieni: Doi membri PRU au fugit de la un hotel după ce au dat o țeapă de 10.000 de euro

#DIRECT_ONE_lxotft#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul ACESTA şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Urmăriți B1TV.ro și pe