360 de grade cu Alina Bădic: Ce este protecția energetică și când ai nevoie de aceasta, pentru o stare de echilibru și armonie la nivel mental și spiritual (VIDEO)

360 de grade cu Alina Bădic: Ce este protecția energetică și când ai nevoie de aceasta, pentru o stare de echilibru și armonie la nivel mental și spiritual (VIDEO)
FOTO: captură TV

În ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, Alina Bădic și invitații săi, Stelian și Gigi Chivu, au discutat despre protecția energetică și mai ales despre momentul in care au nevoie oamenii de aceasta, pentru a menține o stare de armonie la nivel fizic, emotional, mental și spiritual.

În timpul emisiunii s-a discutat despre modul in care poți sa-ți formezi și să îți menții o aura energetică statornică, dar despre modul in care poți să îți păstrezi o imunitate psihologică și aurică statornică, care să te apere de influența plasărilor de informații străine.

Energia, puțină în zilele noastre din cauza stresului… mai poate fi, la rândul ei, pierdută, blocată sau furată de către entități sau chiar de către persoanele conștiente sau nu. Aceasta trebuie să fie protejată prin diferite tehnici ce pot ridica, rafina și chiar amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică.

Primele trei niveluri de conștiință sunt cele de bază, cele gregare. Ele sunt cel mai ușor de atacat și cel mai mult furate. (…) Nivelul patru este cel care echilibrează lumile inferioare și energiile respective cu cele superioare și cu energiile rafinate”, a explicat Stelian Chivu.

Cele patru niveluri de energie

Primul nivel este cel al vitalității, cel care ne conferă tot ceea ce este mai important, energia vieții, energia vitală, tot ceea ce ne susține și ne oferă suport pentru toate acțiunile din viața noastră. Această energie vitală se captează sau se fură foarte ușor.

Cel de-al doilea nivel este cel creativ, creator sau sexual, așa cum mai este denumit. Aici energia creatoare are o importanță covărșitoare, în protecția energetică, deoarece ea oferă un fel de „pernă” de energie în aura noastră, care ne ajută să facem față intemperiilor energetice și agresiunilor energetice.

Cel de-al treilea nivel este nivelul de foc, iar aici se află voința persoanei în cazuă. Acesta este centrul motor de voință, de idee, de acțiune. Și la acest nivel este important să ne protejăm.

Cel de-al patrulea nivel este cel al inimii. La acest nivel care corespunde elementului aer, putem spune că se gaseste forta respirației, a energiei vieții, a legăturii interiorului cu exteriorul și avem nevoie să îl protejăm într-un mod absolut, căci în caz contrar utilizatorii, vampirii, cei care ne doresc răul, pot pătrunde în zona energiei magnetice și pot produce perturbări în această zonă”.

Centrul nivelului afectiv este inima, așa că protejarea acestui nivel este una extrem de importantă. „Centrul nivelului afectiv este inima. Inima are propriul ei sistem neuronal și este de cinci mii de ori mai puternică, din punct de vedere energetic față de creier.”, a continuat Stelian Chivu.

Vampirii energetici și un posibil rol constructiv

„Primim ceea ce semănăm, conform legii vampirizării, legii rezonanței. Însă vampirii energetici au și un rol constructiv, în sensul în care, atunci când suntem vampirizați pentru prima dată ni se trage un semnal de alarmă: aici există un punct sensibil, pe care fie îl refaci, fie acest punct sensibil se va agrava, se va acutiza și problemele vor tinde să ajungă până la un nivel fizic (…) O energie poate să se impregneze și asupra obiectelor”, a detaliat Stelian Chivu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.