Horoscop Minerva pentru săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Scorpionii vor avea parte de o schimbare, Racii vor avea parte de magie

Horoscop Minerva pentru săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Scorpionii vor avea parte de o schimbare, Racii vor avea parte de magie

Astrologul Minerva prezintă previziunile astrologice pentrusăptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Un nou început pentru unele zodii, pentru alții urmează surprize și cadouri neașteptate. Iată cum arată această perioadă pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Minerva Berbec

Săptămâna aceasta se referă la tine. Este modul în care poți țese, bobina și schimba direcțiile la un moment dat, lucruri care țin de natura nativă și în care ești destul de abile. Luni, Soarele din Capricorn și din Casa a 10-a a carierei face un trigon cu Uranus din Taur și în Casa a 2-a, a banilor muciți. În ultima clipă ar putea apărea o oportunitate financiară, un dar a Universului. Problema este că fiind aproape de cumpăna dintre ani, ar putea trece pe lângă tine. Fă o pauză de la ce faci și citeșe-ți mailurile pentru a vedea despre ce este vorba.

Horoscop Minerva Taur

Obstacolele necesită o schimbare de direcție. Poate fi necesar un scurt ocol în această săptămână. Este iritant, dar necesar uneori pentru a face aceste ajustări. Luni, Soarele din Capricorn și din Casa a 9-a, a spiritualității face un trigon cu Uranus din propriul tău semn și din Casa 1 a Sinelui. Posibil ca o emoție generată de ceva ce ai așteptat de foarte multă vreme să te copleșească. Acum ai abilitatea de a numi lucrurile ca pe ființe. Este de fapt, unul dintre darurile tale native.

Horoscop Minerva Gemeni

Este bine să ai ceva la care să te întorci la fiecare sfârșit de an. Folosește-ți puterea pentru a crea versiunea de rezervă a ceea ce vrei săptămâna aceasta. Luni, Soarele este în Capricorn, în Casa a 8-a a resurselor de la alții, și face un trigon cu Uranus din Casa a 12-a a talentelor ascunse. Astăzi, ai putea primi o surpriză de la un prieten sau de la Moș Crăciun secret, un cadou încântător și plăcut simțurilor. S-ar putea să oferi și tu câteva cadouri și să aduci zâmbete pe chipurile oamenilor.

Horoscop Minerva Rac

Săptămâna are o mulțime de promisiuni. Încearcă să nu iei prea personal lucrurile atunci când alții nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. Luni, Soarele este în Casa a 7-a relațională, în Capricorn, și face un trigon cu Uranus din Casa a 11-a a prietenilor și în Taur. Se poate întâmpla ceva magic, pe măsură ce te apropii de un prieten pentru o legătură mai profundă. Cineva, poate o cunoștință, ar putea deveni cel mai bun prieten sau chiar iubit acum așa că poți sărbători.

Horoscop MinervaLeu

S-ar putea să fie nevoie de compromisuri săptămâna aceasta în timp ce încerci să finalizezi totul în programul tău. Obligațiile și responsabilitățile sunt cântărite în raport cu distracția pe care ai putea să o ai. Săptămâna aceasta este despre alegeri. Luni, Soarele din Capricorn și în Casa a 6-a, casa muncii și a stilului de viață, face un trigon cu Uranus din Taur, în Casa a 10-a a carirei și a imaginii publice. Acest aspect uimitor este valabil, doar dacă ești interesat să mergi mai departe în carieră, așa că este momentul să trimiți un e-mail sau un mesaj privat unei persoane influente. Contactează, în același timp, pe cineva care se ocupă de plasarea forței de muncă. Nu te aștepta însă, astăzi, la un răspuns.

Horoscop Minerva Fecioară

Schimbările mici într-o nouă direcție pot duce la rezultate mari în viitor. O mică schimbare de direcție la începutul călătoriei te poate duce unde nici nu visei.Luni, Soarele din Capricorn și în Casa a a 5-a a creativității face un trigon cu Uranus din Taur în Casa a 9-a a spiritualității. De asemenea formează un mare trigon cu energia din Fecioară, oferindu-ți ocazia de a manifesta ceva ce vrei demult să faci. Provocarea constă în luarea de măsuri radicale cu un asemenea trigon atât de comod. Pe de altă parte, este posibil să ai dorința de a nu face nimic și de a rata această șansă.

Horoscop Minerva Balanță

Observă cum vorbești cu tine însuți. Nu îți poți da viață viselor pe ecourile din mintea ta. Eventual alege cuvinte noi pentru a-ți descrie viața.Luni, Soarele din Capricorn, în Casa a 4-a a familiei, face un trigon cu Uranus din Taur, în Casa a 6-a a situației bancare și financiare. Este un aspect minunat pentru obținerea unui împrumut pentru cumpărarea unei case. Acest lucru s-ar putea duce, de asemenea, la o achiziție impulsivă de nobilier de la IKEA. Și, deși achiziția poate fi neplanificată, rezultatele sunt minunate.

Horoscop Minerva Scorpion

Fii gata pentru o schimbare de planuri săptămâna aceasta. Menține un program fluid și ușile deschise și săptămâna va curge lin.Luni, Soarele din Capricorn, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, face un trigon cu Uranus din Casa a 7-a a relațiilor de orice fel. Spontaneitatea este esențială astăzi. Lasă planurile și așteptările. Urmează-ți intuiția și s-ar putea întâmpla câteva lucruri bune legate de o relație. Dacă ești singur ai putea întâlni pe cineva nou. Dacă ești deja într-o relație, ai putea avea o seară distractivă.

Horoscop Minerva Săgetător

S-ar putea să ai niște urcușuri și coborâșuri emoționale săptămâna asta. La fel ca într-o luptă, trebuie să existe întotdeauna un obstacol în cale. Deciziile rapide, te vor ajuta să elimini blocajele. Săptămâna începe luni, cu Soarele în Capricorn, în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie și face un trigon cu Uranus din Taur în Casa a 6-a a muncii și a sănătății. Și, deși s-ar putea să nu ai chef să lucrezi, ai putea să preiei o muncă suplimentară, să lucrezi și pentru afacerea ta sau chiar să începi o afacere mică. Această energie o aduce un trigon, iar norocul și succesul potențial funcționează numai dacă îl activezi făcând ceva ce îți place.

Horoscop Minerva Capricorn

Ești destul de ocupat să îi ajuți pe cei din jur. Și nu toată lumea apreciază ce faci. Ia-ți niște măsuri de precauție înainte de a da o mână de ajutor.Luni, Soarele din semnul tău, în Casa 1 a personalității face un trigon cu Uranus din Casa a 5-a care este și o casă de asumare a riscurilor. Ce ai face dacă ai ști că nu poți da greș? Aceasta este întrebarea pe care ți-o pui astăzi pentru a stimula o acțiune care poate se află în afara zonei tale de confort. Ia în considerare ce reguli pot fi încălcate și care să îți permită să mergi într-o nouă direcție. Acțiunea spontană ar fi ideală astăzi.

Horoscop Minerva Vărsător

Pe măsură ce vrei să închei toate lucrările și să ajustezi din modalitățile acționa, se pot întâmpla lucruri magice. Ședințele ad hoc ar putea fi devărate oportunități pentru tine. În același timp, observi cum activitățile planificate par să se dezintegreze sub ochii tăi. Luni, Soarele din Capriorn în Casa a 12-a, a talentelor ascunse, face un trigon cu Uranus în Taur din Casa a 4-a a familiei. Uranus, călătorind prin casa familiei, este ca un mic cutremur care deschide poarta moștenirilor familiei tale. Ai să recunoști talentele și abilitățile care vin din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat al familiei și care sunt conectate la tine. Poți accesa aceste daruri de la strămoșii tăi, cu puțin exercițiu.

Horoscop Minerva Pești

Faci câteva ajustări spațiului personal săptămâna aceasta. Luni, Soarele din Capricorn și în Casa a 11-a a prietenilor face un trigon cu Uranus din Taur aflat în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Este un aspect armonios care combină tehnologia cu prietenia. Este posibil să joci jocurile preferate alături de prietenii care locuiesc în toată țara. Jocurile care implică fantezie sau anticipație, sunt cele mai bune cu acest aspect. Marți, Venus din Săgetător și în Casa a 10-a a carierei și a imaginii publice, face un semi – pătrat cu Jupiter aflat în Casa a 12-a sau a muncii din culise. Deconectează-te de la birou și muncește pentru pregătirile de acasă. Chiar și așa va fi o provocare să te concentrezi astăzi, deci este posibil să preferi să îți iei o zi liberă. Dacă trebuie să termini un proiect pentru serviciu sau pentru la școală, ia în considerare vizionarea unuia dintre videoclip-urile studiază cu mine ca un elev ambițios ce ești. Este mai ușor decât să studiezi de unul singur.

Pe larg despre fiecare zodie pe Huff.ro.