Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020. Racii sunt pasionali, Balanțele petrec mai mult timp în familie

Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020. Racii sunt pasionali, Balanțele petrec mai mult timp în familie

Astrologul Minerva prezintă previziunile astrologice pentru săptămâna 12-18 octombrie. O săptămână plină de surpriză și cu multe schimbări pe toate planurile. Iată cum arată perioada pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Minerva Berbec

S-ar putea să ai chef să renunți la orice rezervă sau precauție și să intrați într-o relație de dragoste cu toată puterea. Entuziasmul tău poate surprinde persoana și numai ce ai să o vezi dispărând în tufișuri ca o gazelă speriată. S-ar putea să fii atât de prins de sentimentele tale încât să nu mai sesizezi intensitatea declarației.

Horoscop Minerva Taur

Dacă ai un proiect educațional, săptămâna este momentul perfect pentru a face progrese reale în acest sens. Este un moment bun pentru a învăța ceva nou și util, cum ar fi cum să editezi un videoclip, să faci suc de roșii sau să îți îngrijești câinele sau pisica.

Horoscop Minerva Gemeni

Ai acces la asistență din partea cuiva care are puterea să îți rezolve o dorință. Nu ezita să răspunzi atunci când sună telefonul. Soarele în Casa a 5-a a creativității și a romantismului, este într-un pătrat separant cu Jupiter din Casa a 8-a, casa intimității, semn că se așează ambasadele. Poți curta pe cineva, nu contează de cât timp ești în relație.

Horoscop Minerva Rac

În această săptămână ai putea fi destul de fixat pe cineva ale cărui calități par să te atragă. Admirația se poate transforma în pasiune destul de repede.

Horoscop MinervaLeu

Ești extrem de productiv în această săptămână, vorbesc de proiecte și sarcini. Într-un moment de limpezire a lucrurilor, ai putea elimina un blocaj imens din viața ta.

Horoscop MinervaFecioară

Săptămâna aceasta este destul de ușor să exagerezi, întrucât intri cu entuziasm într-un nou proiect. Ai să faci tot posibilul pentru cineva la care ții. Dacă ești singur și vrei o relație, ai ocazia să treci de toate blocajele tale și să intri într-o relație cu adevărat semnificativă.

Horoscop Minerva Balanță

S-ar putea să fii obsedat de dorința de a-ți reface întreaga casă. Acest lucru poate implica mutarea mobilierului, aruncarea excesului de lucruri sau vânzarea pieselor mari pe care pur și simplu nu le mai poți suporta. Posibil să ai ocazia de a fii mai mult cu familia. Un prieten care îți este ca un frate sau ca o soră ar putea să te caute ca să vadă ce mai faci.

Horoscop MinervaScorpion

Conversații de succes în această săptămână. Poți vedea adevăratele motivații ale unei situații și un mister este ca și rezolvat. Posibil să primești semnale de la sinele tău superior care te face să conexezi diferite informații care vin din plan subtil. Poți stimula această energie folosind instrumente, cum ar fi tarotul sau astrologia. Te poți gândi chiar să vezi lucrurile de la distanță și să te proiectezi într-o locație pentru a găsi modalitatea să vorbești cu un prieten sau cu cineva din familie.

Horoscop Minerva Săgetător

Săptămâna aceasta, eforturile ar putea fi recompensate. Jupiter, stăpânul tău planetar este în Casa a 2-a a banilor munciți și aduce posibilitatea de a duce nevoile tale, nu doar financiare în Univers. Acest lucru se poate face prin rugăciune sau aprinderea lumânărilor într-un lăcaș de cult.

Horoscop MinervaCapricorn

Puterea personală și magnetismul propriu sunt în top în această săptămână. E timpul să te mobilizezi și să preiei conducerea. Nu risipi acest aspect extraordinar.

Horoscop MinervaVărsător

Poți să fii lovit de inspirație săptămâna aceasta și să rezolvi numeroase probleme cu o singură idee. Te simți de parcă ai crea tu, Universul.

Horoscop MinervaPești

Ai putea să petreci săptămâna în compania unui om puternic. Este oportunitatea de a stabili o legătură cu cineva care trăiește într-un cerc social diferit de al tău. Și mai ai ocazia să câștigi ceva. Poate fi ceva material, dar poate fi, de asemenea, un ajutor de neprețuit de la o persoană informată și generoasă. Începe diminețele gândind ce dorești și apoi țineți ochii și inima deschisi pentru că lucrurile au să se petreacă.

Citiți pe larg pe Huff.ro.