Horoscop Minerva, sfaturi pentru fiecare zodie: Mare atenție la ce spuneți! (VIDEO)

Horoscop Minerva, sfaturi pentru fiecare zodie: Mare atenție la ce spuneți! (VIDEO)

Minerva a făcut predicții pentru fiecare zodie, în platoul B1 TV. Astrologul a vorbit despre perioada 14 octombrie-14 noiembrie, în care Marte va fi retrograd. Sfatul a transmis un avertisment valabil pentru toate zodiile, în ceea ce privește precauția.

“Mare atenție la ce spuneți, cum spuneți, cui spuneți, în ce condiții, să nu vă treziți atrași în diverse procese, inclusiv din punct de vedere economic că lucrurile nu funcționează”,atenționează Minerva.

Previziunile Minervei pentru toate zodiile pentru sfârșitul anului 2020

Berbec

Dacă nu-țipoți permite să-țifaci propriile reguli, trebuie săjoci după regulile altora. O oportunitate de creștere în carieră se va remarca, dar această nouă responsabilitate va aduce și unele momente dificile.

Taur

În septembrie începe o perioada productivă care va aduce succes și realizări, dar și volum de muncă mai mare. Te simți încurajat de apariția noilor oportunități. Îți poți folosi conștiințele în timp ce te lași lăsat de intuiție. Îți poți croi un drum profesional nou în noiembrie.

Gemeni

Capacitatea ta de controla probleme scade intre 23 septembrie și 24 octombrie. Vei prelua controlul asupra după data de 30 octombrie. Începutul lunii noiembrie aduce o perioada a descoperirii de sine. Nevoile care țin de creativitatea te pot îndepărta de oameni

Rac

Universul pare să-și îndrepte atenția într-o altă direcție de pe 14 octombrie. Mai întâi te-a ridicat iar acum trebuie să cazi. Asigură-ți o rutină de muncă confortabil până pe 24 octombrie. Recunoașterea propriilor limite va fi un avantaj destul destul de valoros.

Leu

În septembrie dragostea bate la ușă, dar tu o cauți în direcție greșită. Relațiile vor înțepeni până pe 25 octombrie, în funcție de cât de mult de mult ai investit deja. Negociază mai degrabă decât să domin.

Fecioara

Viața ta se liniștește la fel la începutul toamnei. Dacă susținerea astrală scade între 22 septembrie si 24 octombrie scade este momentul pentru a venii cu ceva nou.

Balanță

Clopotele bat în recesiune până pe 18 septembrie. Munca grea începe să fie răsplătită după 23 septembrie. Faci si muncă pro-bono.

Scorpion

În jurul datei de 20 septembrie, cuplurile își amenajează cuibul cu intenții serioase. Folosește-ți talentul cu grijă pentru a păstra romantismul. Nimic nu devine serios în dragoste înainte de 30 octombrie. După 8 octombrie s-ar putea să furnizeze muniție propriilor dușmani.

Săgetător

La sfârșitul lunii octombrie se poate reaprinde o veche relație. Sperați să îndreptăți lucrurile într-un direcție nouă. Până pe 22 noiembrie culegi fructele muncii tale așa cum nu ai mai făcut-o niciodată.

Capricorn

Pe 23 septembrie începe o luptă cu relațiile de la locul de muncă sau cu clienții, care se va acutiza până la jumătatea lunii octombrie, când vei avea satisfacția de a-i urmări pe cei care au încercat să obțină ceva pe nedrept.

Vărsător

Energiile se echilibrează după 23 septembrie. Te concentrezi asupra partenerului sau te afli în căutarea unui partener de vis. Las-ți colegii de muncă să facă ce știu ei mai bine și poate îți vor arată aceeași amabilitate după 30 octombrie.

Pești

Septembrieți-a adus o adiere reînvigorantă care a îndepărtat orice mânie și sentiment rănit. Dacă ești singur ar trebui să te aștepți la un partener.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.