Horoscop zilnic – joi, 15 octombrie 2020. Atenție, nativi Berbec! Ar putea apărea probleme neprevăzute la locul de muncă

Horoscop zilnic - joi, 15 octombrie 2020. Atenție, nativi Berbec! Ar putea apărea probleme neprevăzute la locul de muncă

Nativii Berbec trebuie să calmi și răbdători astăzi, să nu le pună limitele șefilor la încercare, pentru că pot apărea probleme neprevăzute la locul de muncă. În schimb, în dragoste nu le-a mai mers de ceva vreme atât de bine. Astrele potențează sectorul romantic acestei zodii de foc.

Horoscop zilnic – joi, 15 octombrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Carieră
Mare atenție la locul de muncă, vor apărea câteva probleme pe care trebuie să le gestionezi bine. Trebuie să ai câteva strategii clare. Exprimă-ți ideile, iar apoi vor veni numai rezultate pozitive.

Dragoste
Romantismul plutește deasupra ta, nativule Berbec. Trăiesti momente de neuitat alături de jumătatea ta, care ți-a pregătit o surpriză. Nu te gândeai că o să ai parte de astfel de momente alături de persoană iubită.

Sănătate
O să te simți plin de energie, dar mai trebuie să faci și niște pauze pentru a nu o epuiza de tot.

Bani
Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să vă consolidați situația financiară, care vă ajută să vă asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viată.

Taur

Carieră

Soarele apare din nou pe stradă dumneavoastră, când atrageți bunăvoință șefilor care va oferă posibilitatea unei promovări sau a unei călătorii profesionale.

Dragoste

Dragostea familială este în prim-plan și e bine să cultivați legăturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine și de unitate, ci va vor putea inspiră să îndrăzniți să faceți mai multe cu viață dumneavoastră.

Sănătate

Lasati-va în voia somnului, pentru că Venus să va armonizeze funcțiile endocrine și să va dea un chip odihnit.

Bani

Sunteți puși pe făcut bani, cu șanse foarte frumoase de reușită care să va facă viață mai bună, mai prospera.

Gemeni

Carieră

Soarele apare din nou pe stradă dumneavoastră, când atrageți bunăvoință șefilor care va oferă posibilitatea unei promovări sau a unei călătorii profesionale.

Dragoste

Perioadă este promițătoare în căutarea unei relații, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten.

Sănătate

Dormiți bine, drept pentru care veți avea o mare poftă de muncă și de distracții.

Bani

Sunteți puși pe făcut bani, cu șanse foarte frumoase de reușită care să va facă viață mai bună, mai prospera.

Rac

Carieră

Începeți să eficientizați metodă de lucru la serviciu, reușind să-i impulsionați și pe colaboratori.

Dragoste

Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor.

Sănătate

Starea dumneavoastră emoțională evoluează dinspre bine spre foarte bine, o stare optimistă și entuziastă care va poate garanta o sănătate de fier.

Bani

Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare.

Leu

Carieră
Relațiile de muncă sunt plăcute, atât cu cei din poziții ierarhic superioare, cât și cu cei ce va sunt colaboratori.

Dragoste
Este bine că ziua să o dedicați vieții sentimentale, fiindcă viață în doi este un bun echilibru între minte și suflet.

Sănătate
Va bucurați de o stare foarte bună de sănătate pentru că v-ați ocupat de detoxifierea ficatului și a sângelui printr-un consum de alimente sănătoase și printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plată.

Bani
Venus se îngrijește că surprizele din viață dumneavoastră să fie plăcute și va alimentează dorință de a cheltui bani pe saturate pentru ținută de primăvară-vară, în așa fel încât să electrizezi grupul de prieteni din care faci parte.

Fecioară

Carieră
Cu o bună strategie și mult efort veți obține rezultate remarcabile pe plan profesional, preluați inițiativă în câmpul muncii, deveniți mai tenaci și mai harnici, mai încrezători în forțele proprii.

Dragoste
Nu puteți stă singuri, sunteți parte a unui univers mult mai larg, străbătuți cu toții de același har divin-dragostea.

Sănătate

Că să fiți în siguranță în privință sănătății fizice, feriți-va de băuturi reci și de plimbări la munte.

Bani
Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da tarcole și te scoate din impasul în care te găsești momentan.

Balantă

Carieră
Legăturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este bună și veți reuși în muncă dumneavoastră.

Dragoste
Surprizele din viață dumneavoastră sunt plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată, vioaie și eleganță cu partenerul de viață

Sănătate
Beneficiați de o energie puternică și echilibrată, e bine să faceți mai multă mișcare și să ocupați de îngrijirea corpului.

Bani
Astăzi veți de sprijinul financiar discret unei persoane care culise urmărească atent destinația banilor donați.

Scorpion

Carieră
Aveți mult de câștigat pe profesional relațiilor cu partenerul de asociere care poate ajute prin ideile punându- cu persoane -puse.

Dragoste
Nu puteți unii singuri, sunteți unui univers mult larg, străbătuți cu toții de același divin-dragostea.

Sănătate
Aspectul armonios fizicului psihicului poate duce la o regenerare de- dreptul întregului organism.

Bani
un impuls din partea unei femei care încurajează porniți cu un elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor.

Săgetător

Carieră

Astrele va promit o viață profesională mult mai profitabilă și mai stabilă, va puteți urmă liniștiți intuițiile profesionale.

Dragoste

Veți fi binecuvântați cu dragoste, fiindcă sunteți nu numai ce gândiți și inventați, ci și ceea ce simțiți sau visați, sunteți ceea ce credeți.

Sănătate

Rezistentă la îmbolnăviri începe să crească, iar semnele de infecție din organism au discaprut.

Bani

Să te alegi cu niște câștiguri suplimentare, în avantajul intereselor tale, înseamnă să obții progrese semnificative în rezolvarea unor chestiuni bănești.

Capricorn

Carieră

Cu o bună strategie și mult efort veți obține rezultate remarcabile pe plan profesional, preluați inițiativă în câmpul muncii, deveniți mai tenaci și mai harnici, mai încrezători în forțele proprii.

Dragoste

Va merge bine în amor, aveți ocazia să puneți la punct probleme nerezolvate în trecut, puteți călători cu persoană iubită.

Sănătate

Atitudinea pozitivă în față vieții se traduce mereu printr-o amliorare a stării de sănătate a dumneavoastră.

Bani

Băncile tind să va crediteze cu încredere și astfel aveți drum deschis în a va pune planul în aplicare-investiții în afaceri imobiliare.

Vărsător

Carieră
Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional.

Dragoste
Petreceți o zi de neuitat alături de partenerul care are nevoie de prezența dumneavoastră afectivă.

Sănătate
Pancreasul dumneavoastră va avea de câștigat dacă îi oferiți afine, zmeură și mure, care îi reglează secreția de insulină, iar ficatul dumneavoastră se va bucură de aceste fructe sau de o cură cu silimarina.

Bani
O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.

Pești

Carieră
În cazul în care va mențineți o atitudine obiectivă veți primi răsplată meritată atunci când opiniile dumneavoastră vor fi bine primite de cei alături de care lucrați.

Dragoste
Neptun e planetă asociată cu visul, imaginația, fantezia, misticul și poezia și va stârnește nevoia sufletească de a comunică de la inimă la inimă.

Sănătate
Aparatul respirator va funcționează normal, încheieturile brațelor nu va fac probleme, iar digestia nu dureri de cap-sunteți sănătos.

Bani
Atingeți- de capital extindeți- direcții noi, sume apreciabile din afacerile vechi.

Ultima oră
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut