Horoscop zilnic – luni, 8 martie 2021. Zodiile care trebuie să se ferească de tot ce pare prea frumos ca să fie adevărat. Vor avea parte de o surpriză neplăcută

Horoscop zilnic - luni, 8 martie 2021. Zodiile care trebuie să se ferească de tot ce pare prea frumos ca să fie adevărat. Vor avea parte de o surpriză neplăcută

Nativii Balanță trebuie să fie foarte atenți cu banii și cu împrumuturile oferite prea ușor. E posibil să aveți parte de o surpriză neplăcută.

Horoscop zilnic – luni, 8martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Carieră

Se anunță schimbări, unele de nevoie, prin dislocare, mutare sau încărcarea neașteptată a fișei postului.

Dragoste

E nevoie de o schimbare de atitudine clară, în sensul să devii mai răbdător, mai calm și mai binevoitor cu toți apropiații.

Sănătate

Problemele care apar sunt cele de sezon, provocate de oboseală accentuată sau de suprasolicitare nervoasă.

Bani

Va trebui să te orientezi spre alte surse de venit care vor și aduce veniturile dorite, dar cu eforturi foarte mari și după ce vei traversa perioade de fluctuații importante ale câștigurilor.

Taur

Carieră

Vei avea ocazia să folosești cunoștințe pe care le știai teoretic, dar nu ai avut nevoie de ele în practică.

Dragoste

Vei ajunge în destule situații dificile, înainte de a lua deciziile cele mai bune. Toate vor porni de la tine, de la dorința ta sinceră de a-ți schimba viața.

Sănătate

Vei primi semnale care îți vor indica faptul că există unele dereglări.

Bani

Vei beneficia de posibilitatea de a primi ajutor, inclusiv financiar, de la persoane generoase, care investesc încredere în relația cu tine.

Gemeni

Carieră

Va trebui să faci față unor situații neprevăzute, pericolului de a-ți pierde bunul nume, prestigiul profesional sau chiar poziția pe care o vei ocupa la acel moment.

Dragoste

Te-ai gândit să decizi oficializarea unei relații, pe fondul unei infuzii de optimism sau la insistențele partenerului. Dacă intenția ta este doar aceea de a te pune la adăpost față de viitoarele probleme financiare, ar fi bine să te mai gândești.

Sănătate

Este posibil ca din preocuparea pentru sănătate să descoperi o nouă înclinație care să devină, peste un timp, o nouă ocupație sau o nouă meserie.

Bani

Ai putea avea dificultăți cu plata unor împrumuturi, datorii sau obligații asumate când situația financiară era diferită. Va trebui să schimbi modul în care cheltui banii.

Rac

Carieră

Vei fi mai încrezător în propriile calități, te vei mobiliza exemplar pentru a face față oricăror solicitări, oricât de complexe ar fi.

Dragoste

Cuplurile oficializate vor trece printr-o nouă serie de teste de rezistență.

Sănătate

Problemele din cuplu pot provoca o stare de descurajare, de devitalizare care să ducă la complicații pe termen mediu și lung.

Bani

Te vei confrunta cu alt gen de probleme, unele provenite de la persoane aflate la distanță. Îți vei face multe iluzii în legătură cu ce ai putea primi de la aceștia, dar acestea se vor sparge una câte una, ca baloanele de săpun.

Leu

Carieră

Va trebui să te organizezi foarte bine, să îți recunoști limitele și să îți asumi doar atât cât poți duce.O altă tendință vorbește și despre schimbări esențiale pe plan profesional, dar este un proces care va dura mai mulți ani.

Dragoste

Ai nevoie de o abordare cât mai realistă, fără exagerări, ca să poți construi relația pe o bază solidă.

Sănătate

Toate problemele de sănătate au legătură cu munca și sunt provocate de eforturile exagerate, de stresul asociat cu munca sau de condițiile concrete de lucru.

Bani

Va trebui să fii mai atent cu banii, ca să nu apară pierderi la care nici nu te gândeai.

Fecioară

Carieră

Trebuie să folosești mereu alte metode de lucru, să te adaptezi la nou, să te modernizezi în tot ce ai de făcut la locul de muncă.

Dragoste

Atmosfera din familie va fi mai frumoasă și pe acest fond pozitiv îți poți extinde sau schimba locuința cu una mai mare.

Sănătate

Există posibilitatea acutizării rapide, neprevăzute, a unor afecțiuni, poate și pe fondul îndoielilor tale legate de eficiența tratamentului sau de priceperea terapeutului.

Bani

Curajul tău va deveni molipsitor și vei reuși să îi convingi și pe apropiați să participe la planurile și eforturile tale.

Balanță

Carieră

Vei avea motive să te îndoiești că ai făcut cea mai bună alegere, că actualul loc de muncă este tot ce poți face tu mai bun în această perioadă a vieții tale.

Dragoste

Nu este exclus să apară o nouă relație, care să evolueze rapid spre căsătorie, cu o persoană din anturajul apropiat la care nici nu te-ai fi gândit.

Sănătate

Pot să apară semnale, care îți sunt deja cunoscute, ale unor afecțiuni de care au suferit și cei mai în vârstă din familia ta, moștenite sau preluate din cauza stilului de viață.

Bani

Este bine să te ferești de tot ce pare prea frumos ca să fie adevărat, inclusiv de împrumuturi oferite prea ușor.

Scorpion

Carieră

Ai putea chiar să te întorci la prima ta opțiune profesională, care poate fi foarte diferită de cea din prezent.

Dragoste

Se conturează o atmosferă de instabilitate, de negare a nevoilor celor dragi, dar și de teamă că vei pierde ce ai avut până acum.

Sănătate

Nu îți face bine să stai departe de oameni, iar starea ta de bine va depinde și de acest aspect. Cei care au afecțiuni cardiace sau circulatorii trebuie să fie foarte prudenți.

Bani

Vin mai mulți bani din munca proprie, fie pentru că te hotărăști să ceri mai mult pe aceeași muncă, fie pentru că îți vei asuma mai multe sarcini care sunt mai bine plătite.

Săgetător

Carieră

Va fi nevoie de multă muncă, de o cheltuială importantă de resurse de orice fel, dar vei găsi calea care ți se potrivește.

Dragoste

Vei avea parte de resursele necesare, inclusiv o inimă ușoară și dornică de apropiere, așa că nu ai motive de îngrijorare.

Sănătate

Te vei bucura de o vitalitate regăsită și de un tonus special, mai ales dacă ai luat deja măsuri pentru a-ți schimba alimentația și a remedia unele dezechilibre bine cunoscute.

Bani

Este important să fii atent cu banii, să eviți orice formă de risipă care înseamnă și excese.

Capricorn

Carieră

Toate relațiile importante vor parcurge mai multe etape de suișuri și coborâșuri cam abrupte, inclusiv relațiile de parteneriat și cele de colaborare.

Dragoste

Viața ta sentimentală va trece prin numeroase transformări.

Sănătate

Ai nevoie de orice metodă care îți permite să îți recapeți echilibrul interior și să te revigorezi.

Bani

Ca să faci rost de bani pe măsura planurilor tale, va trebui să valorifici o pasiune care te face să muncești fără să simți că faci un efort.

Vărsător

Carieră

Dragoste

Ai trecut prin destule, acum a venit vremea să te refaci, să te orientezi spre muncă și stabilizarea situației financiare.

Sănătate

Starea ta de sănătate este delicată și în acest moment și poate continua să se șubrezească din cauza complicațiilor din domeniul sentimental, cel familial sau al muncii.

Bani

Vei avea tendința de a cheltui mai mult decât îți poți permite, bazându-te pe fantezii, pe speranțe nerealiste sau pe ajutorul providențial care a mai apărut și altădată.

Pești

Carieră

Culegi roadele eforturilor depuse în ultimii ani și te bucuri de recunoașterea calităților dovedite în timp.

Dragoste

Se anunță restricții pe plan afectiv pentru cei care refuză să își vadă minusurile și să și le îndrepte. Este o etapă esențială din evoluția relației cu copiii.

Sănătate

Poți acumula un stres inutil care poate duce la dezechilibre.

Bani

Te atrag bunurile de lux, dar știi cât te-ar costa, în termeni de muncă și efort depus, ca să le și cumperi.