Minerva, previziuni astrologice pentru 2022: Va aduce o mulțime de oportunități. Zodiile care își vor găsi jumătatea și vor avea noroc la bani. Cum va evolua pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Minerva, previziuni astrologice pentru 2022: Va aduce o mulțime de oportunități. Zodiile care își vor găsi jumătatea și vor avea noroc la bani. Cum va evolua pandemia de COVID-19 (VIDEO)
Astrologul Minerva

Anul 2022 ne va surprinde în mod benefic pe fiecare dintre noi, promit astrologii. Chiar dacă își revarsă sacul cu daruri, astrele vor avea grijă ca fiecare dintre noi aibă lecția bine învățată.

Cele 12 luni ale noului an vor fi marcate de schimbări spirituale profunde, dar și de o revoluție tehnologică, pornită de o invenție dezvoltată în secret.

În ceea ce privește sfârșitul pandemiei de COVID-19, nici 2022 nu pare să aducă mult așteptatul sfârșit, a prognozat astrologul Minerva într-o intervenție telefonică în emisiunea Talk B1, prezentată de Andreea Moraru pe B1 TV.

Anul 2022 va fi plin de evenimente care vor schimba conștiinței umanității. Transformările despre care se vorbea în 2019, 2020, 2021 vor începe să se concretizeze. Majoritatea dintre noi vor trebuie să ia decizii extrem de importante, care ne vor schimba viața.

Circumstanțele care impun aceste decizii nu vor fi întotdeauna plăcute. Continuă frământările în arenă politică, globală, fluctuații semnificative pe piețele bursiere. Vom avea parte şi de inundații şi alunecări de teren.

Anul acesta va aduce o mulțime de noi oportunități pentru a deveni mai buni. Ambiția va fi cea mai importantă motivație pentru întregul an, pentru ca ea ne împinge înainte. Oamenii trebuie să încerce să se odihnească ori de câte ori au nevoie sau ocazia.

Este un moment perfect pentru a ne extinde orizonturile şi a învăța noi abilități. Oamenii pot alege să învețe o limbă străină, să se reorienteze profesional, să abandoneze lucrul într-o instituție sau firmă şi să-şi deschidă ceva privat, online, pentru că tot este la modă”

Anul 2022 va aduce o revoluție tehnologică și spirituală

„2022 va fi de asemenea un moment de reflexie şi creare de noi strategii, nu numai financiar şi politic, ci şi filozofic, religios şi spiritual. Exista o mare probabilitate să se anunțe o nouă ideologie care să revoluționeze gândirea spirituală.

În 2022 este pe cale să se producă o adevărată revoluție în tehnologie. Invenții la care s-a lucrat pană acum în secret vor fi făcute cunoscute publicului. Unele vor avea un impact uriaș asupra vieții de zi cu zi. Mă gândesc că aceste tehnologii vizează inteligență artificială, lumea medicală și cercetarea în domeniul energiilor neconvenționale”, a spus astrologul. 

2022 nu pare a fi anul în care pandemia se încheie

„Nu aș crede [n.r. că scăpăm de pandemie] , deși este foarte import că intrăm în 2022 cu Venus retrograd, până pe 29 ianuarie, iar pe de altă parte, Jupiter a intrat deja de 3 zile în domiciliu, Pești, apoi din 12 mai va face prima vizită după aproape 12 ani în Berbec.

Aș spune ca Berbecii sunt cei mai avantajați din toate punctele de vedere, dacă stăm să ne gândim. Jupiter cât a fost în Vărsător, a ajutat la nașterea noilor invenții şi inovații și tehnologii. A ajutat la creare unui sentiment mai profund de comun de comuniune.

Acum trebuie să ne așteptăm la noi mișcări spirituale, noi filozofii, un interes sporit pentru spiritualitate. O să remarcăm fascinația pentru misticism, ocult şi fantezie, inovații în lumea fotografiei, a muzicii şi a filmului. Schimbări în industrie, noi cercetări şi un interes mai profund pentru sănătatea mentală. Cercetări asupra substanțelor care modifică starea afectivă şi psihică”, a explicat Minerva. 

Care sunt cele mai avantajate zodii în 2022?

„Pe lângă Berbeci, cele mai norocoase semne în 2022 sunt Taurul Scorpionul şi Leu. Putem să adăugăm şi Fecioară pentru că ea va avea parte de un teren pe care să se miște în voie, știind că este un semn pragmatic, întotdeauna ia deciziile cum le simte, vor avea șanse extraordinare.

Semnele care îşi vor găsi sufletul pereche: Peştii, Gemenii, Balanțele. 

Semne care avea noroc la bani: Racii, Vărsătorii şi Săgetătorii.

Semnele care stagnează ar fi Taur, Rac, Fecioarele și Peștii. Cei care au deschis ceva, trebuie să marșeze, să nu-şi investească banii şi timpul în lucruri care vor putea să dea rateuri”, sunt previziunile astrologice pentru anul 2022.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe