”Astăzi vorbim despre rebuturi și fosile”. Radu Banciu: Întoarcerea lui Petrică Roman în Parlament nu are cum să nu-ți încolțească gândul și de Ion Iliescu (VIDEO)

”Astăzi vorbim despre rebuturi și fosile”. Radu Banciu: Întoarcerea lui Petrică Roman în Parlament nu are cum să nu-ți încolțească gândul și de Ion Iliescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marți seară, reîntoarcerea lui Petre Roman în politică. Acesta a revenit în Parlament ca deputat, funcție pe care o pierduse în urmă cu câteva luni din cauza stării de incompatibilitate în care se afla.

"Astăzi vorbim despre rebuturi și fosile. Odată cu reîntoarcerea lui Petrică Roman la debutăție, ce rușine totuși, nu are cum să nu-ți încolțească gândul și de Ion Iliescu. Ion Iliescu la pușcărie, la închisoare, dar până una alta Petrică Roman, chiar dacă nu era de o etate cu Iliescu, era din cârdășia lui, din neamul lui.

Are pe frunte și acuma, dacă îl întâlnești pe stradă sau îl vezi înotând în Dunăre, dacă îl vezi pe Petre Roman îți aduci aminte de Ion Iliescu.

Asta-i justiție? Nu e justiție. Asta-i justiție care îl scoate pe Giovani Becali, pe Relu Fenechiu și se pregătește să-l scoată și pe Dan Voiculescu. Asta-i justiție?

Asta cu abuzul, invocată de politicieni, mi se pare seniorială. Băi, să știți că am mai citit și eu, am mai și umblat, n-am auzit așa ceva. Dacă nu ar trebui să țin hârtia asta în mână, mi-aș face și cruce", a spus Banciu.

”Astăzi vorbim despre rebuturi și fosile”. Radu Banciu: Întoarcerea lui Petrică Roman în Parlament nu are cum să-ți încolțească gândul și de Ion Iliescu

#DIRECT_ONE_z6bmc0#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)
09:59 - Un bărbat beat și drogat s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii, în București. Femeia a fost salvată
09:57 - Andreea Ibacka, mărturisiri surprinzătoare despre soțul ei, Cabral, după ce acesta a luat o pauză de la televiziune: „Este greu de pensionat”
09:47 - O nouă confruntare pe tema pensiilor pentru Macron, grevele și manifestațiile continuă
09:33 - Grecia acuză Turcia după ce o altă ambarcațiune cu migranți s-a scufunat în apropiere de o insulă: Patru morți și 39 de persoane salvate