Radu Banciu, despre felul greoi în care Tudorel Toader se ocupă de extrădarea lui Sebastian Ghiţă: „Să ne luăm adio vreodată de la recuperarea lui” (VIDEO)

Radu Banciu, despre felul greoi în care Tudorel Toader se ocupă de extrădarea lui Sebastian Ghiţă: Să ne luăm adio vreodată de la recuperarea lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu felul greoi în care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, gestionează procedura de extrădare a lui Sebastian Ghiţă din Serbia.

„Ne ducem cu gândul la foile alea care s-au pierdut între Bucureşti şi Belgrad, ministrul Justiţiei pasându-şi responsabilităţile în ultima perioadă. Ceva grotesc, de domeniul irealului! Aşa ceva nu se putea întâmpla decât pe vremea diligenţelor.

În fine, faxul lui Tudorel Toader probabil nu mai funcţionează. Trebuia să ştie domnul ministru că era faxului, dacă avea măcar jumătate de unghie în modernitate trebuie să ştie că faxul nu mai este astăzi un reper. Sunt alte metode prin care poţi să trimiţi.

Ei au spus că au trimis cu porumbei, au trimis cu delfini, au trimis cu curierul rapid, au trimis cu toate mijloacele care există pe pământ dar până la Belgrad e cale lungă, documentele nu au mai ajuns niciodată. Deci să ne luăm adio vreodată de la recuperarea lui Sebastian Ghiţă”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.