Radu Banciu, după noua gafa făcută de Dăncilă: „Mai aveţi şi tendinţa asta de contraatac când dumneavoastră nu ştiţi să număraţi nici până la patru” (VIDEO)

Radu Banciu, după noua gafa făcută de Dăncilă: Mai aveţi şi tendinţa asta de contraatac când dumneavoastră nu ştiţi să număraţi nici până la patru (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu cea mai nouă gafă făcută de premierul Viorica Dăncilă, şi anume că a spus „predilecţii” în loc de „predicţii”.

„Doamna Dăncilă citea textul când a spus predilecţii în loc de predicţii! O gafă, bineînţeles, crasă, greşeală de exprimare, de limbă. Citindu-şi discursul că nu putea să spună asemenea cuvinte în direct, de unde să îi vină asemenea cuvinte, cum să ajungi tu la predicţii fie chiar şi un pic macerate, manipulate să dea predilecţii. De unde să îţi vină cuvintele astea, ăsta nu e un cuvând pe care un om de pe stradă să îl folosească. Predicţii – nu o să spună nimeni asta. (…)

Doamna Dăncilă, acelaşi sfat pentru dumneavoastă, nu intraţi în amănunte din astea şi mai aveţi şi tendinţa asta de contraatac când dumneavoastră nu ştiţi să număraţi nici până la patru. Hai să fim serioşi, credeţi că dacă vi s-a adus o odă în Q Magazine acum chiar sunteţi la nivelul ăsta, dumneavostră habar nu aveţi, nici trei clase nu trebuia să absolviţi vreodată. Nu ştiţi să vă exprimaţi nici banal în limba română. Nu există discurs în care să nu comiteţi o gafă din asta, încă odată scris. Ăla teoretic trebuia să fie pitrocit şi corectat de 100 de ori, nu ai voie în scris să faci o gafă.

Dumneavoastră care aţi confundat premierii ţărilor, localităţile în care v-aţi deplasat, când v-aţi dus în Muntenegru aţi spus că sunteţi în Macedonia sau invers. Cum puteţi să vă mai suportaţi doamna Dăncilă? Cum poţi să te mai urci într-un avion să te duci în Muntenegru şi să spui că eşti în Macedonia?”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.