Radu Banciu: România să iasă din Uniunea Europeană ar fi o catastrofă (VIDEO)

Radu Banciu: România să iasă din Uniunea Europeană ar fi o catastrofă (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu apariţia unei tabere eurosceptice care vrea ieşirea României din Uniunea Europeană.

„Aţi văzut că există şi cei care au trecut în cea de a treia tabără. Să zicem că există o tabără pro-PSD, adică PSD însuşi, este cealaltă tabără, grosul naţiunii, care detestă visceral politica acestui partid turbat şi există, totuşi, de câteva zile formată această tabără de euroscepticism, o tabără de lehamite, cetăţeni care nu mai au încredere în nimic şi s-au săturat de toate şi încep să vehiculeze această idee că în condiţii astea să ieşim din Uniunea Europeană.

În condiţiile astea o să vedeteţi că şi politicienii vor arbora aceste cuvinte, aceşti termeni pe care nu îi stăpănesc. România să iasă din Uniunea Europeană ar fi o catastrofă pe care noi am reuşit să o evităm în 1918 sau în 1944, pe care nu am reuşit să o evităm între 1965 şi 1989, dar în orice caz dacă dăm de ea este gata. Atunci se aplică această teorie cu otrăvitul fântânilor, fugitul în munţi, cu plecatul peste graniţă, noroc că avem acces la acest plecat peste hotare”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags: