"La 26 de ani de la Revoluție, românii se confruntă cu aceeași problemă – apa caldă și căldura". Radu Banciu: Ne amintește de cojoacele alea pe care trebuia să le pui peste tine iarna (VIDEO)

"La 26 de ani de la Revoluție, românii se confruntă cu aceeași problemă - apa caldă și căldura". Radu Banciu: Ne amintește de cojoacele alea pe care trebuia să le pui peste tine iarna (VIDEO)

Primarul general al Capitalei ne asigură că nu va fi nicio problemă cu apa caldă și căldura la 26 de ani de la Revoluție, după ce în București există mari probleme între ELCEN și RADET. În acest context, jurnalistul Radu Banciu amintește de perioada comunistă, în care românii purtau cojoace iarna pentru a nu îngheța de frig, și constată că nu s-au schimbat prea multe în tot acest timp, întrucât pe bucureșteni îi așteaptă aceeași soartă în această iarnă.

"Să nu fie scoasă Primăria Capitalei vinovată. Sigur, ar fi un lux pe care nu ni-l permitem. Cum să acuzăm Primăria Capitalei? De 26 de ani e același lucru. Nimeni nu a reușit niciodată să le spună românilor de prin martie >. În România este în continuare, alături de problema cutremurului, chestiunea asta cu apa caldă și cu căldura. Vă dați seama ce inutil este să reluăm de fiecare dată povestea asta?

Spectrul ăsta că ai putea să nu ai apă caldă și căldură peste iarnă, cojoacele alea pe care le avem cu toții în minte și pe care le îmbrăcă românii de generații(…) Nu puteai să stai în fundul gol toată iarna, trebuia să pui cojoacele alea peste tine. Aceeași problemă oricine ar veni la conducere, chiar și în următorul secol", a declarat jurnalistul în emisiunea "Lumea lui Bnaciu".

"La 26 de ani de la Revoluție, românii se confruntă cu aceeași problemă – apa caldă și căldura". Radu Banciu: Ne amintește de cojoacele alea pe care trebuia să le pui peste tine iarna

#DIRECT_ONE_vy7u6t#

Ultima oră
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară