Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere (VIDEO)

Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că procurorii DNA le-au trimis în judecată pe Elena Udrea și Ioana Băsescu, alături de alți oameni de afaceri în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009.

”Asta părea să fie demult îngropat, nu mai rămăseseră decât scenele alea hilare cu dragostea lui Geoană, cu Robert Turcescu, hăhăind Traian Băsescu care ne anunța că după numărătoarea lor rezultatul s-ar putea să fie schimbat peste noapte. (…)Totuși, să te duci până în 2009 să-i agăți pe ăștia, ei care credeau că s-au prescris”, a comentat Banciu.

Acesta a vorbit și dspre criticle care sunt aduse de politicieni procurorilor anticorupție.

”Niciunul nu vine să spună că, e adevărat că am avut ghinion, dar am mai făcut și greșeli. Noi vedem că politicul lucrează să demitizeze toate astea, deja pe procurori i-au demitizat. Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere la televiziunile din România. Așa s-a ajuns. Adică procurorii sunt un fel de zugravi, de tinichigii. Sunt terfeliți, nu are nimeni niciun respect față de lucrurile astea”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere

#DIRECT_ONE_plprlq#

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)