Radu Banciu: Cioloș este considerat țap ispășitor de către PNL, care știe să găsească vinovați când își dorește, dar nu neapărat când trebuie. Cu asemenea politică, 2017 va începe pentru liberali așa cum s-a terminat 2016 (VIDEO)

Radu Banciu: Cioloș este considerat țap ispășitor de către PNL, care știe să găsească vinovați când își dorește, dar nu neapărat când trebuie. Cu asemenea politică, 2017 va începe pentru liberali așa cum s-a terminat 2016 (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația din PNL, după rezultatul extrem de slab pe care l-a obținut acesta la alegerile parlamentare.

În tabăra liberalilor s-a produs o modificare. O altă blondă, Raluca Turcan, este cea care va conduce interimar partidul. Doamna este născută la Botoșani, dar e sibiancă de prin 2004, în ceea ce privește cariera sa politică.

A fost preferată de conducerea defunctului partid, dar, atenție, numai până în februarie, fără posibilitate de prelungire, ea luându-și angajamentul de a nici nu candida la alegerile care vor desemna noul șef al PNL.

Dacă astăzi ar avea loc aceste alegeri, bineînțeles că nu ar aduce nimic bun, așa că liberalii au, totuși, două luni răgaz să găsească o soluție, pentru că numele vehiculate astăzi sunt ridicole: Cătălin Predoiu sau, eventual, dacă-și rezolvă problemele în Justiție, Ludovic Orban. Ar fi aceeași Mărie cu altă pălărie…
Alina Gorghiu evident că și-a asumat eșecul, că nu mai avea încotro. Ea nu a renunțat după alegerile locale și a tras partidul după ea. Marele învins, în ceea ce-i privește pe liberali, este Dacian Cioloș, pe care acum nimeni nu-l mai ascultă în PNL.

Cioloș este considerat țap ispășitor de către Partidul Național Liberal, care știe să găsească vinovați atunci când are ocazia sau când își dorește, dar nu neapărat când trebuie, căci Cioloș, oricât ar fi de vinovat, nu poate să intre în ciorba liberalilor. Aceștia și-au făcut planurile cum au vrut.

Că l-au cooptat, că nu l-au cooptat, că Cioloș se codea să accepte, să nu accepte, că s-a întâlnit azi la o cafea cu Liviu Dragnea, astea nu mai… De asta au pierdut liberalii, că s-a întâlnit azi Cioloș să bea o cafea cu Liviu Dragnea, să discute despre taxe și impozite pentru 2017. Bineînțeles că nu! Cu astfel de scuze și cu asemenea politică și 2017 va începe pentru liberali cum s-a terminat 2016”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Cioloș este considerat țap ispășitor de către PNL, care știe să găsească vinovați când își dorește, dar nu neapărat când trebuie

#DIRECT_ONE_arc1nr#

Urmăriți B1TV.ro și pe