COLECTIV | Radu Banciu: O mamă îndeamnă corect: ”fugiți din țară!”. Dacă ai posibilitatea, fă-o! Pentru că țara nu te merită în niciun fel și nu-i datorezi României nimic! (VIDEO)

COLECTIV | Radu Banciu: O mamă îndeamnă corect: ''fugiți din țară!''. Dacă ai posibilitatea, fă-o! Pentru că țara nu te merită în niciun fel și nu-i datorezi României nimic! (VIDEO)

La trei ani de la ”Colectiv”, România nu a învățat nimic, este concluzia lui Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Nu PSD ca partid a ucis acești oameni, dar societatea și mai ales clasa politică au un rol important. Societatea pentru că nu are solidaritate, nu are spirit civic. A fost atunci ieșirea în decor a Bisericii Ortodoxe Române în cel mai jalnic mod, ea reprezentând practic societatea românească, pentru că nu toată lumea avea ocazia să se exprime la televizor. Iar clasa politică pentru că n-a făcut nimic de atunci și până acum și n-o să facă niciodată nimic pentru nimeni.

Nepăsarea clasei politice exista și atunci. Vă aduceți aminte cum vorbea Piedone, primarul Sectorului 4, cum vorbea Victor Ponta, care și-a dat demisia cu Guvernul, dar nu-l durea nici în cot. Că dacă-l interesa, ar fi părăsit scena politică definitiv.

Toți politicienii aflați atunci la putere sunt criticabili, iar cei care au avut de suferit îi vor ține minte toată viața. Aceste răni nu se vor cicatriza niciodată, dar peste ele o să vină altele și altele deoarece societatea nu s-a schimbat cu nimic.

De asta strigătul de disperare al unei mame, care îndeamnă foarte corect ”fugiți din țară cât mai puteți!”. Noroc că oamenii chiar fug din țară. Dacă ai posibilitatea, fă-o! Pentru că țara nu te merită în niciun fel și nu-i datorezi României nimic!”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.