Radu Banciu, despre remanierea guvernamentală: Ioana Bran ar trebui deportată în Guyana Franceză, să învețe să facă acolo Tineret și Sport (VIDEO)

Radu Banciu, despre remanierea guvernamentală: Ioana Bran ar trebui deportată în Guyana Franceză, să învețe să facă acolo Tineret și Sport (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre informația potrivit căreia PSD pregătește o remaniere guvernamentală.

”Remanierea guvernamentală bate la ușă. Sunt mai mulți miniștri care ar putea să fie remaniați, dar mai puțin Tudorel Toader pentru că acesta într-adevăr s-a făcut plăcintă, piftie, ce s-o fi făcut, numai ca să treacă ordonanța de urgență, târziu în noapte”, a comentat Banciu.

”George Ivașcu de la Cultură ar urma să-și piardă postul, Lucian Șova de la Transporturi, deși omul negocia cu chinezii la Belgrad, deunăzi, să vină să ne facă linii de mare viteză, Dănuț Andrușcă de la Economie, de asemenea, criticat sever, Bogdan Trif de la Turism, Ioana Bran de la Tineret și Sport – asta ar trebui deportată în Guyana Franceză, să învețe să facă acolo Tineret și Sport -, Bogdan Cojocaru de la Comunicații, Paul Stănescu de la Dezvoltare Regională, care era demult pe făraș. S-ar mai pitea adăuga în ultimă instanță Mihai Fifor de la Apărare, Eugen Teodorovici de la Finanțe și Ionuț Mișa, care conduce ANAF. Deci sunt mulți pe această listă a remaniabililor. Sigur, cariera lor depinde și de analiza lui Darius Vâlcov”, a mai spus Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.