Radu Banciu, despre viitorii vicepreședinți PSD: Gurile rele spun că Liviu Dragnea va controla cel puțin 13 din cei 16 (VIDEO)

Radu Banciu, despre viitorii vicepreședinți PSD: Gurile rele spun că Liviu Dragnea va controla cel puțin 13 din cei 16 (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu lista celor posibili 16 vicepreședinți pe care îi PSD îi va avea după Congresul din 10 martie.

„Avem lista, potențiala listă, bine aranajată pe regiuni, apropo de ce ne va oferi faimosul Congres PSD. Bătălia principală, cel puțin așa se spune pentru moment, este apropo de vicepreședinți, o bătălie între titanii partidului pentru 16 poziții. Gurile rele și foarte rele spun că Liviu Dragnea va controla cel puțin 13 dintre acești indivizi. (…)

Urmăriți în clipul video de mai jos ce spune Radu Banciu despre fiecare dintre posibilii vicepreședinți ai PSD:

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)