Radu Banciu: Giovanni Becali se va întoarce la pușcărie și iarăși va rupe pixul scriind câteva cărți în câteva ore și va ieși instantaneu, ca-n desenele animate (VIDEO)

Radu Banciu: Giovanni Becali se va întoarce la pușcărie și iarăși va rupe pixul scriind câteva cărți în câteva ore și va ieși instantaneu, ca-n desenele animate (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre primele condamnări în dosarul mituirii judecătorei Geanina Terceanu.

Cristi Borcea, dar și Ioan și Victor Becali au fost condamnați de judecătorii Curții de Apel la pedepse cu executare, dar, atenție, contopirea pedepselor în cazul celor trei, întrucât ei erau deja condamnați cu executare în Dosarul Transferurilor.

Pe undeva e logic, că mituirea judecătoarei Terceanu intră tot în acest dosar. Ei au fost achitați după ce au dat o mită de 195.000 de euro către această judecătoare necunoscută până atunci. Asta și-a cumpărat un apartament cu două camere și l-a mobilat imediat, cum se îmtâmplă cu un fotbalist care moare și a doua zi este incinerat ca să nu se descopere că, de fapt, era dopat. Așa a făcut și doamna Terceanu: a luat șpaga și s-a grăbit să-și cumpere o casă a doua zi, și-a mobilat-o a treia zi, ca să nu-i mai ceară cineva banii înapoi.

Acum, zice Justiția, dar noi n-o credem, că doamna Terceanu trebuie să dea 195.000 de euro înapoi. O s-o vedem pe asta la calendele grecești!

V-aș întreba distinși apărători ai legii: cum a ieșit Giovanni Becali din pușcărie? Pe ce considerentă? Că el n-a plătit niciun șfanț din prejudiciu. Cum iese, de exemplu, Dan Voiculescu din pușcărie, atât timp cât el n-a plătit un leu din prejudiciu? Că legea spune foarte clar că poți să fii eliberat condiționat, dar printre condiții trebuie să plătești prejudiciul. Mi se pare normal.

Giovanni se va întoarce la pușcărie și iarăși va rupe pixul scriind câteva cărți în câteva ore, va ieși instantaneu, ca-n desenele animate, Borcea probabil, nu știu Victor, că văd că ăsta ține la el, nu scrie. Stă în pușcărie, nu știu ce-o fi făcând acolo, dar nu publică. Este aproape de neconceput ca un pușcăriaș de calibrul ăsta, adică un om care nu are nicio legătură cu pixul, să nu scrie nimic în închisoare”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Giovanni Becali se va întoarce la pușcărie și iarăși va rupe pixul scriind câteva cărți în câteva ore și va ieși instantaneu, ca-n desenele animate

#DIRECT_ONE_u03qcw#

Urmăriți B1TV.ro și pe