Radu Banciu: Șmecherii de la ANAF vor să impoziteze nunțile retroactiv. Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale? (VIDEO)

Radu Banciu: Șmecherii de la ANAF vor să impoziteze nunțile retroactiv. Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că ANAF a anunţat că va începe să le ceară cuplurilor care s-au căsătorit în ultimii cinci ani să declare ce relații economice au avut firmele sau persoanele fizice autorizate care le-au furnizat servicii la nunta: de fotografie, muzică și restaurantul unde a avut loc evenimentul.

”Șmecherilor de la ANAF, care vreți să impozitați acum nunțile, retroactiv. Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale? (…) Unii de asta se însurau. Și v-ați dus în Grecia și ați petrecut cu banii de la nuntă. Trebuie să îi dați înapoi. (…) Ați avut lăutari? Trebuie să-i treceți pe hârtie. Trebuie să vă amintiți, nu contează, plângeți un pic, după ce vă ștergeți lacrimile scrieți tot pe hârtie pentru că trebuie să vă ia statul banii, retroactiv. (…) Ai avut fotograf? Te-ai dus ca prostul în parc să te pozezi pe acolo, printre ciupercuțe, printre tufișuri? Hai că trebuie să dai pentru asta”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)