Radu Banciu: În cafeneaua lui Halep nu intră nimeni! Ăsta e paradoxul naționaliștilor care se laudă cu Halep (VIDEO)

Radu Banciu: În cafeneaua lui Halep nu intră nimeni! Ăsta e paradoxul naționaliștilor care se laudă cu Halep (VIDEO)

Simona Halep, liderul mondial în clasamentul WTA, a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după ce a pierdut și meciul cu Elina Svitolina. Radu Banciu și Dan Bâra au vorbit în ediția de vineri a emisiunii ”Unșpe Metri” despre această înfrângere, dar au discutat și despre modul în care se comportă românii care se pretind a fi fanii Simonei Halep.

”Cum să te lauzi că ești mare fan Simona Halep, dar când vine vorba să scoți câțiva lei din buzunar pentru un capucino te faci că plouă? De ce să nu susții afacerea sportivului pe care îl venerezi? Ne limităm doar la vorbe goale și dăm like la poze drăguțe cu Simona Halep, dar nu intrăm niciodată în cafeneaua ei. Talentul Simonei Halep trebuie valorificat, sprijinit și recompensat, dar cum? Prețurile cafenelei SH din Constanța sunt foarte mici, de exemplu, un meniu Colazione (croissant/toast, cafea/capuccino și un fresh) costă doar la 16 lei. Dacă totuși puteți să treceți peste explicația cum că locul respectiv este blestemat și de aceea localul nu are clienți, întrebați-vă de ce nu intrați acolo dacă vă lăudați atât de mult că o iubiți pe sportiva noastră.
Acest paradox al naționaliștilor, care și-au luat-o pe Simona Halep înapoi atunci când a devenit numărul unu mondial…

Radu Banciu: În cafeneaua lui Halep nu intră nimeni! Ăsta e paradoxul naționaliștilor care se laudă cu Halep

Simona Halep poartă, de câțiva ani, drapelul românesc peste tot în lume. Cum să nu intri acolo să bei o cafea? Dacă aș fi constănțean, un patriot, m-aș duce să beau un capucino sau să mănânc o indiană. Dacă tot ești fanul ei…

Vezi cum este românul? Dacă-i gratis totul… ce bine este! (…)

Comentatorii ăștia care apar pe la televizor și, pentru nițică popularitate, devin jenanți, când merg la Constanța, lasă și ei doi bănuți la cafeneaua Simonei Halep sau, atunci când este vorba despre bani, zic: 'dă-o dracului, mai bine mănânc în altă parte'? Chiar nu înțeleg. Duceți-vă și luați cu asalt cafeneaua, ajutați-o pe fată! Atât mai aveți! Mergeți și cumpărați și lingurițele de la cofetăria ei! Faceți donați acolo ca la biserică! Dacă era islandeză, toată lumea se înghesuia la cafeneaua ei și după victorie, dar și după înfrângere doar pentru a-și arăta solidaritatea. Important este să dai de la tine, nu să vii și să faci gargară pe gratis!", a susținut Radu Banciu.