Radu Banciu: În fiecare zi o să scoatem la iveală imbecilitatea și impostura fără margini a clasei politice. Toți s-au gândit să facă avere și toți au reușit. Nu a rămas niciunul în chiloți (VIDEO)

Radu Banciu: În fiecare zi o să scoatem la iveală imbecilitatea și impostura fără margini a clasei politice. Toți s-au gândit să facă avere și toți au reușit. Nu a rămas niciunul în chiloți (VIDEO)

Radu Banciu a susținut, în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, că în această ultimă săptămână de campanie electorală va insista pe „imbecilitatea și impostura fără margini a clasei politice din România”. Jurnalistul a afirmat că politicienii români nu vor să facă nimic pentru țară, ci doar să fure și să se căpătuiască. A mai spus, de asemenea, că noțiunile de Dreapta și Stânga în politica dâmbovițeană sunt golite de orice conținut, deoarece traseismul politic a făcut să nu mai existe practic nicio diferență între partide și candidați.

Radu Banciu, despre „imbecilitatea și impostura fără margini” a clasei politice românești

„Măcar în săptămâna asta, în fiecare zi o să vă tocăm cu lucrurile astea și, în primul rând, să scoatem la iveală imbecilitatea și impostura fără margini a clasei politice din România. Asta după ”apelul la impostură”, Nicușor Dan nu este deloc bine plasat să vorbească despre asta, mai ales că el a făcut un compromis care, până la urmă, va fi și compromisul vieții sale, acela de a trăda până la urmă inocența aia din ochii și din penița alegătorului de acum opt ani. Era atunci candidat independent, dar a văzut după o perioadă că nu poți să faci politică în România dacă nu faci compromisuri și atunci a acceptat această susținere a PNL care, după cum vedeți, și-l aproprie azi pe Nicușor Dan.

Rareș Bogdan, care e un impostor, vorbește despre asta ca și cum PNL l-ar fi inventat pe Nicușor Dan. PNL, bă, care n-a reușit să aibă un candidat două sesiuni la rând și care a lăsat-o pe doamna Firea… Tot prostul a votat PSD în România din 1990. Nu e o surpriză. Proștii sunt aceiași chiar dacă unii au murit de COVID și vor mai muri”, a afirmat jurnalistul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Radu Banciu, despre traseismul politic

„Să nu vă duceți cumva la vot duminică să spuneți că ”eu votez Dreapta”, că mama dracului vă ia! Nu se votează nicio dreaptă, băi! Tu te duci și votezi PNL? Ăla era în PSD acum două luni, bă! Și-a început cariera în PSD dacă azi e în PNL sau, mai rău, în FSN. Cum adică e de dreapta? Deci nu există noțiunile astea.

Tu te-ai gândit să faci avere, e foarte simplu aici. Uitați-vă la clasa politică. E vreunul care doarme în cort sau în vreo școală dezafectată să spună ”domnul Banciu, n-am reușit”? Toți au reușit, unii cu mame sau tați care sunt, de fapt, tot ei, unii cu mătuși, tot felul de neamuri, unii pur și simplu au plecat cu cât au agonisit și nu mai știe nici dracu de ei, dar nu a rămas niciunul în chiloți. Toți au cel puțin cât are un om obișnuit, deși ei n-au făcut nimic la serviciu. Randamentul lor e zero”, a mai afirmat Radu Banciu.