Radu Banciu, după decizia lui Iohannis: PSD-iștii n-au decât să aștepte, oricum e un guvern făcut de mâna lui Dragnea, o mână pricepută, experimentată (VIDEO)

Radu Banciu, după decizia lui Iohannis: PSD-iștii n-au decât să aștepte, oricum e un guvern făcut de mâna lui Dragnea, o mână pricepută, experimentată (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu va accepta nicio numire nouă în Guvern până la 1 decembrie. Asta în contextul în care PSD a propus-o pe Lia Olguţa Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării și pe Mircea Drăghici la Transporturi.

Decizia a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Iohannis a declarat că nu-l interesează această remaniere în remaniere. Practic ele se țin lanț: la 48 de ore mai cade capul unui ministru. A mai spus că pe el nu-l interesează „chestiunea” – e termenul lui – până după 1 decembrie. Acum să nu sară imediat Codrin Ștefănescu ca ars, că am văzut că a făcut-o, să spună că președintele amână până pe 2 decembrie această remaniere. Nu, pentru că 2 decembrie pică duminică! Deci Iohannis amână până cel puțin pe 4 decembrie, că el nu lucrează luni. Luni abia se întoarce cu caltaboșul în portbagaj de la Sibiu.

Așa că n-au decât să aștepte! Ăștia se zgârie pe ochi, vosganienii și PSD-iștii, că șeful statului i-a lăsat cu ochii în soare. Aici nu-i așa! E, într-adevărul un guvern, e Guvernul Liviu Dragnea, făcut de el bucată cu bucată. Ce-ar mai fi dacă ați rezista o săptămână? Cu Lucian Șova, e adevărat, la Transporturi.

Dar până pe 4 decembrie țineți-i pe ăștia! Nu voi i-ați numit? Nu înțeleg de unde până unde au sărit ăștia că e haluciant. Așa a zis Codrin Ștefănescu. Cum să fie? E un Guvern pe care l-a făcut PSD cu mâna lui Dragnea, o mână pricepută, experimentată. Că Liviu Dragnea, să ne iertați, nu e la primul guvern. Sunt 70 de miniștri în doi ani!”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.