Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce până la Sibiu în fiecare weekend îl costă zece ore de drum. Oare ce face el în timpul ăsta în mașină? Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare (VIDEO)

Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce până la Sibiu în fiecare weekend îl costă zece ore de drum. Oare ce face el în timpul ăsta în mașină? Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre deplasările pe care președintele Klaus Iohannis le face la Sibiu în fiecare sfârșit de săptămână.

”La ce țară există, nu ar fi fost absolut nicio problemă să brăzdăm locurile astea cu autostrăzi. Asta spunem când ne gândim la șeful statului care, neavând cale ferată… Ce rușine și pentru el, acolo, pe unde se duce la marile consilii și conferințe internaționale, el vine dintr-un oraș care nici măcar nu este pe calea ferată. O fi fost Sibiul Capitală Culturală Europeană, dar ei n-au gară. În Sibiu sunt trei linii în gară. Gara lor este sub cea din Copșa. Trebuie să ieși până acolo ca să intri pe linia principală. (…) Aceasta este țara cu care se mândrește domnul profesor care luptă împotriva corupției. Dar el n-a făcut nimic. L-ați văzut vreodată smulgându-și cămașa de pe dânsul pe undeva, spunând «mă apuc eu să construiesc»”, a comentat Banciu.

”Toți ticăloșii ăștia, toți bandiții, toți escrocii ăștia nu fac altceva decât stau în trafic să se ducă în fiecare weekend până la munte. Este un calvar. Zece ore face șeful statului pentru acest moft. El n-a petrecut niciun weekend în București de când este șef. Ei bine, moftul lui de a se duce până la Sibiu să-și răsfețe soția, să respire aerul provincial, să-și mai viziteze casele îl costă zece ore de drum. Oare ce face el în timpul ăsta în mașină, răsfoiește niște reviste din alea germane? Eu nu-l văd uitându-se pe fereastră să fie interesat să vadă ce se întâmple pe acolo. Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare. Astea sunt începuturile lui de weekend”, a mai spus Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)