Radu Banciu: L-au prădat hoții binemeritat pe Niculae Bădălău, la câte prostii a făcut (VIDEO)

Radu Banciu: L-au prădat hoții binemeritat pe Niculae Bădălău, la câte prostii a făcut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat că a fost jefuit pentru că nu avea sistemele video pornite întrucât soția sa este pudică și se teme să nu-i fie spart IP-ul și furate imaginile. De asemenea, Bădălău a făcut lumină și în privința senzorilor de mișcare din casă: sistemul era oprit pentru că are un cățel care aleargă noaptea prin casă.

”Interesantă reacția senatorului Niculae Bădălău după ce a fost jefuit. A explicat motivele, evident că nu prea stau în picioare, cum că din cauza unui cățel care era foarte neliniștit… (…) Și mai era o problemă pentru care i-au călcat hoții: doamna Bădălău, prea pudică, avea nevoie de intimitate și se pare că nu dorea accesul camerelor video. Acestea erau oprite. L-au prădat hoții binemeritat pe Niculae Bădălău, la câte prostii a făcut”, a comentat Banciu.

”Trebuie să se întâmple un incident de amploare la un prostănac din fruntea țării, ca să se modifice ceva. Dacă îi ardea copilul la Colectiv, Niculae Bădălau schimba vreo lege care să protejeze în viitor tineretul care se duce la astfel de manifestații? Probabil că da. (…) Numai așa, într-o țară ca România avem șanse să schimbăm ceva. L-ați văzut pe nenorocitul de Bădălău? Cum a avut incidentul ăsta, cum vrea să schimbe legea călcatului de case”, a mai spus Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)