Radu Banciu: Lux pe banii statului pentru diplomații români. Nu există om care să își reprezinte diplomatic țara să nu aibă vreo pilă (VIDEO)

Radu Banciu: Lux pe banii statului pentru diplomații români. Nu există om care să își reprezinte diplomatic țara să nu aibă vreo pilă (VIDEO)
foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care și sumele pe care le cheltuie diplomații români din banii statului.

"Cum închiriază ai noștri aceste vile, aceste căsoaie, unde nu fac nimic. Până acum, am vorbit despre faptul că toți sunt pe pile, nu există om care să își reprezinte diplomatic țara să nu aibă vreo pilă. Nimeni nu este trimis pe competențe, nu există așa ceva. Chiar dacă unii ar fi competenți, tot pălesc săracii de jena asta că, de fapt, a intervenit vreo mătusă, a intervenit o tanti, a intervenit un nene, avea o cunoștință, i-a nășit nu știu cine, și au ajuns în nu știu ce situații", a spus realizatorul TV.

"Haideți să vedem ce fac ai noștri și ce bani publici folosesc pentru a sta în aceste căsoaie. Consulatul general de la Barcelona, reședinta consulatului general al României, unde mai ai de lucru, că acolo se fură mult, sunt mulți români, 3000 de metri pătrați. Este pentru o doamnă, deci acolo stă o tanti. Chiria este de 3000 de euro pe lună. Din 2013, este vorba despre Geanina Boicu, care a fost vicepreședinte PSD pentru diaspora. Asta este tanti care este șefă la consulatul general. Atenție, postul a fost ocupat de Chyntia Kurt, fosta consilieră a lui Emil Boc. A văzut-o Boc la un moment dat că era mai înlăcrimată, că se tăiase cu răzătoarea și îi sărise zmalțul de la unghii și i-a zis «Nu plânge, că te trimit consuleasă la Barcelona!». Și nu a mai plâns aia", a adăugat Banciu.

Radu Banciu: Nu există om care să își reprezinte diplomatic țara să nu aibă vreo pilă (VIDEO)

#DIRECT_ONE_ugv5m6#